Macunu yenilenen işlemcide sıcaklık düşmedi

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 137
Burada etkenler tamamen aynı olmadığı için ki sizin işlemci @Xergeon dediğine göre ısınan bir işlemci kasanın büyüklüğü hava akışı kasanın nerede durduğu bile bunları değiştirebiliyor çünkü benimle nerdeyse aynı sisteme sahip olan arkadaşlarımda da bunu gördüm ben ama bunun dışında stok soğutucuların hiçbir ağır iş veya herhangi bir iş için bile uygun olmadığı su götürmez bir gerçek. :)
Maalesef hocam stok gercekten is gormuyor. Kasamda msi mag 100r gayet acık alanda hava akisida cok iyi.

Valla benim eski işlemci 5600 idi, stok soğutucuyla cyberpunk da 92 dereceye kadar çıkmıştım :D Yüksektir tabii yine ama.

Undervolt yapın hocam ama rehberlere uyarak yapın. İşlemciyle beraber anakart da değiştirin bence A520 yeni işlemciye düşük kalacaktır.
Direkt am5 de gecebilirim anlık butceme bagli tamamen ram fiyatlari ucmasaydi gecmistim simdiye :(

Direkt am5 de gecebilirim anlık butceme bagli tamamen ram fiyatlari ucmasaydi gecmistim simdiye :(
Şanssızlık hocam ram fiyatları tamamen. Bence ramleri sarı siteden daha uyguna çözmeye çalışın. İkinci elde en kafanız rahat alabileceğiniz ürünlerden biri ramdir. Bu arada 3600 eski fakat güzel bir işlemci, bence undervoltla beraber 700 - 800tl bandında kule tipi bir soğutucuyla daha uzun süreler götürür sizi ama 3600'ün gücü sizi tatmin ediyorsa tabii.

Şanssızlık hocam ram fiyatları tamamen. Bence ramleri sarı siteden daha uyguna çözmeye çalışın. İkinci elde en kafanız rahat alabileceğiniz ürünlerden biri ramdir. Bu arada 3600 eski fakat güzel bir işlemci, bence undervoltla beraber 700 - 800tl bandında kule tipi bir soğutucuyla daha uzun süreler götürür sizi ama 3600'ün gücü sizi tatmin ediyorsa tabii.
Sadece cs gibi oyunlar oynuyorum hocam. Hikayelileri konsolda bitirdim hep beni tatmin etsin diye boyle bi sistem kurdum.
Durumu kurtarması açısından 2. el AM4 işlemci ve anakart değişimi yapabilirsiniz. RAM fiyatları şu anda bu haldeyken çok zor.
Anakart ne alabilirim. Anakartimida sifir almistim bu arada daha 2 sene garantili. İslemci de 5600 planliyorum idarelik acisindan

Sadece cs gibi oyunlar oynuyorum hocam. Hikayelileri konsolda bitirdim hep beni tatmin etsin diye boyle bi sistem kurdum.

Anakart ne alabilirim. Anakartimida sifir almistim bu arada daha 2 sene garantili. İslemci de 5600 planliyorum idarelik acisindan

Orta seviye bir B450 anakart işinizi görür. Önemli olan bütçeniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı