Hepsiburada'dan alınan mekanik klavye bozuldu

691554

Decapat
Merhaba mayıs ayında Hepsiburada satıcılı bir mekanik klavye aldım ancak şu an rezalet durumda bazen tuşları hiç algılamıyor bazen de 2kere basıyor değişim talep ettim ama bunu kabul ederler mi sizce? Çünkü klavye kullanılmaz durumda şu an ve benden kaynaklı bir şey yok.

Ürünün kutusundan garanti belgesi çıkmış olması lazım, oradaki numarayı aramanı öneririm.

Değişim kabul edileceğini düşünmüyorum ancak garanti kapsamında yetkili servise tamir / kontrol için gönderilmesini isteyeceklerdir. 20-30 gün gibi bir süreci oluyor. Sonrasında size dönüş yaparlar ya da siz sorgularsınız. Yakın zamanda mouse ile ilgili bir durum olmuştu bu şekilde bir işleyiş oldu.

Merhaba mayıs ayında Hepsiburada satıcılı bir mekanik klavye aldım ancak şu an rezalet durumda bazen tuşları hiç algılamıyor bazen de 2kere basıyor değişim talep ettim ama bunu kabul ederler mi sizce? Çünkü klavye kullanılmaz durumda şu an ve benden kaynaklı bir şey yok.
Her tuşta mı oluyor yoksa bazı tuşlarda mı?

HB satıcılı kulaklık aldım. Sol taraf birden çalışmamaya başladı. Değişim talep ettim servise gönderdiler servis değişim kararı verdi. Servise verirler servis gereken kararı verir diye düşünüyorum sende de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı