Hepsiburada'dan alınan Redmi Airdots sahte olabilir mi?

Senin kulaklığın sahte mi değil mi bilmem ama konuyla alakasız derdini yanmışsın belli ki. İnsanları çok farklı yere çektiğinin farkında değil misin?

Ben insanları farklı yere çekmek için yazmadım ilk başta yazan arkadaş Hepsiburada'dan aldığı ürünün sahte olduğunu yazmış ben de aldığım ürünün sahte olduğunu yazdım hepsi bu.
 
Hepsiburada sitesinden aldım, fakat satıcı Hepsiburada değil. YouTube incelemelerine baktığımda, ürünün kutusunda İngilizce yazılar da oluyor ve kutunun sol tarafında barkod oluyor. Benim aldığım üründe sadece Çince yazıyor ve içerisinden garanti belgesi çıkmıyor. Ürünün sahte olup olmadığına çok emin olamadığım için satıcının ismini paylaşıp hakkına girmek istemiyorum, fakat pazartesi iade edeceğim.
 
Merhabalar, yakın zamanda ablam Hepsiburada üzerinden Xiaomi Redmi Airdots aldı. Kutusu tamamen Çince ve kutu içerisinde garanti belgesi bulamadım. Ayrıca kutu üzerinde bir yerde kod yazıyormuş, o kod sayesinde ürünün sahte olup olmadığını kontrol edebiliyormuşuz, onu da bulamadım. Kutunun içinde belge olarak sadece kullanım kılavuzu var o da tamamen Çince. Bu ürün sahte midir?

Kulaklıklar kişisel ürün olduğu için paketi açılmışlar iade edilmiyor diye biliyorum
 

Geri
Yukarı