Hepsiburada'dan alınan Ryzen 3 2200G işlemcinin kutu içeriği farklı çıktı

sneaks

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2013
Mesajlar
319
Hepsiburada'dan Ryzen 3 2200G işlemci almak gibi bir hata yaptım. İşlemcim 2 haftanın sonunda gecen hafta geldi.

Yalnız kutuda herhangi bir sıkıntı görmememe rağmen internetteki acilis videolarinda kutu icerisinde fan ve islemcinin ayri ayri karton kutularda geldigini gordum. Fan kutusuyla geldi burada sıkıntı yok yalnız Technopat'in şu Qp nova videosunda görebileceğiniz 5:46 dakikasındaki işlemci ve stickerların bulunduğu karton kutu bende çıkmadi, sadece plastik ambalajiyla geldi. Acaba ürünüm 2. el mi? Anakartım bugün geldigi icin henüz montaj islemini yapmadim ama parçalarda bir sıkıntı da göremedim. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı Hepsiburada mıydı? O kutunun da gelmesi lazım bende de kutuyla geldi aynı işlemciden aldım. İşlemci üzerinde çizikler var mı? Hoş olmasa bile üzücü bir durum. Hepsiburada'dan bir yardım alın. @Hepsiburada
 
@Hepsiburada Dolandırıcıdır.Banada kullanılmış ekran kartı gönderdiler iade etmek istediğimde dolandırıcı muamelesi yaptılar.Tüketici haklarına başvurdum bekliyorum.Hepsiburada'nın yardım edeceğini hiç sanmam.
 
Hepsiburada bu aralar çok saçmalamaya başladı. Kalite olarak kendilerini düşürdüler bunun sebebi önüne gelen her satıcıyı almaya başladılar. Bu konuda Amazon ve Aliexpress gibi olmaları lazım. Yani 2-3 kere hata yapan firmayı direk kapatmaları lazım.
 
Ben Amazon Türkiye'den aldım. Nedeni ise Hepsiburada'dan aldığım dizüstü'nün bir türlü kargoya verilmemesiydi. İndirimleri bahane ederek kargoları hem geç yolluyor hem de bazen saçmalayabiliyorlar. Önceden güvenli bir şekilde alışveriş yapıldı ama nedense aynı kalite ve güvenliği eskisi gibi iyi değil.
 
Ben Amazon dan daha yeni aldım. Fan kutusunun yanında plastik işlemci kutusu koymalı çentikle plastik kutunun içinde geldi stickerlar yanında fazla irdelemedim islemci üzerinde cizik falan, fan da kusur yoktu ben de.
 
Satıcı Hepsiburada mıydı? O kutunun da gelmesi lazım bende de kutuyla geldi aynı işlemciden aldım. İşlemci üzerinde çizikler var mı? Hoş olmasa bile üzücü bir durum. Hepsiburada'dan bir yardım alın. @Hepsiburada
Çizik yoktu ama fan termal macununda tozlar vardı fakat redditde bu tozlarin gayet normal olduğunu okudum. Ne yapacagim konusunda kararsizim. Bayadir bekliyorum montaj yapip test yapayim.
 
@Hepsiburada iyice sapıttı artık hepsiburada geçende bir arkadaşa 2.El ekran kartı göndermişlerdi benim bir problemim olmadı 10 üzerinde alışverişim var pahalı ürünlerde aldım fakat bu aralar ne olduysa hiç yapmayacakları hareketleri yapmaya başladılar bence direk 14 gün içerisinde iade hakkınızı kullanın ve iade nedeninin kullanılmış ürün olduğunu belirtin çok zorlarlarsa tüketici heyetine başvurun
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı