Feick
Kilopat
Daha fazla
Tamamen yalan ve tüketiciyi iadeden vazgeçirmek için yapılmış bir şey bu. Kanunen 14 gün içerisinde iade hakkınız var. Deneseniz de, açsanız da, sim kartı taksanız da bu geçerlidir.Ürünü iade etmeyi düşünüyorum ama kutusu açılan ürün iade edilmez yazıyor.
Mal ayıplı olmasa da iadeyi almak zorundalar 14 gün içerisinde internet üzerinden yapılan satışlarda. Tabi ki ürünü bozmamak, ürüne zarar vermemek şartıyla.Kutusu açıldı diye bir şey yok mal ayıplıysa her türlü almak zorundalar. Kutu açılmama koşulu hiç bir sorun olmadığı halde iade ettiğiniz zaman geçerlidir.
Şaşırdım dün müşteri hizmetlerine yazdım 14 gün içinde sorun çözülecektir içiniz rahat olsun dediler.
Bugün bakayım düzelmiş mi diye baktım cidden düzeltmişler sorunum çözülmüştür teşekkür ederim cevap veren herkese.
Diğer satıcılar da daha ucuzdu bilerek Hepsiburada dan aldım güvenilir olsun diye şuanlık bi sıkıntı yok telefon güzel.Hayırlı olsun. Ürün satıcısı Hepsiburada mıydı acaba? Almayı düşünüyorum da.
oh be bende gönül rahatlığıyla alabilirimŞaşırdım dün müşteri hizmetlerine yazdım 14 gün içinde sorun çözülecektir içiniz rahat olsun dediler.
Bugün bakayım düzelmiş mi diye baktım cidden düzeltmişler sorunum çözülmüştür teşekkür ederim cevap veren herkese.
bide ürün xiaomi türkiye garantiliydi demioh be bende gönül rahatlığıyla alabilirim![]()
Evetoh be bende gönül rahatlığıyla alabilirim
bide ürün xiaomi türkiye garantiliydi demi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.