Hepsiburada'dan Alınan Telefon Yurt Dışı Kayıtlı Çıktı

Şaşırdım dün müşteri hizmetlerine yazdım 14 gün içinde sorun çözülecektir içiniz rahat olsun dediler.
Bugün bakayım düzelmiş mi diye baktım cidden düzeltmişler sorunum çözülmüştür teşekkür ederim cevap veren herkese.

Dosya Ekleri

• kayıt.png
    kayıt.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 161
Ürünü iade etmeyi düşünüyorum ama kutusu açılan ürün iade edilmez yazıyor.
Tamamen yalan ve tüketiciyi iadeden vazgeçirmek için yapılmış bir şey bu. Kanunen 14 gün içerisinde iade hakkınız var. Deneseniz de, açsanız da, sim kartı taksanız da bu geçerlidir.
Kutusu açıldı diye bir şey yok mal ayıplıysa her türlü almak zorundalar. Kutu açılmama koşulu hiç bir sorun olmadığı halde iade ettiğiniz zaman geçerlidir.
Mal ayıplı olmasa da iadeyi almak zorundalar 14 gün içerisinde internet üzerinden yapılan satışlarda. Tabi ki ürünü bozmamak, ürüne zarar vermemek şartıyla.

Şaşırdım dün müşteri hizmetlerine yazdım 14 gün içinde sorun çözülecektir içiniz rahat olsun dediler.
Bugün bakayım düzelmiş mi diye baktım cidden düzeltmişler sorunum çözülmüştür teşekkür ederim cevap veren herkese.

Hayırlı olsun. Ürün satıcısı Hepsiburada mıydı acaba? Almayı düşünüyorum da.

İthalatçı garantili cihazlarda olabiliyor du bir aralar. Resmi garantili de olsa kayıt geç işliyor olabilir. İade süresi içerisinde kontrol edin. Kayda geçmez ise iade edin. Ama kutudaki telefondaki ve faturadaki imei birbirini tutuyor ise sorun olmayacaktır.

oh be bende gönül rahatlığıyla alabilirim :D
oh be bende gönül rahatlığıyla alabilirim :D
bide ürün xiaomi türkiye garantiliydi demi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı