Hepsiburada'dan alınmış sıfır klavyedeki izler

gotenokaru

Hectopat
Bu aralar fazla baş ağrıttım ama son bir kez mâzur görürsünüz diye umuyorum

Forumdaki arkadaşların da tavsiyesiyle Gigabyte force K83 aldım ve bugün elime geçti. Her şey güzel fakat klavyede bazı izler olduğunu fark ettim. Alt kısımda ve F1-2-3-4 tuşlarında sürtünmevari izler ve yan yüzeyde ufak bir çentik var. Sorun teşkil ettiğinden değil de sıfır diye alınan ürünün iade olmuş olma olasılığı canımı sıktı, fotoğraflara bakarak yorum yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade ürün, belli oluyor. Sen de iade edersen, yine aynı şekilde bir başkasına satacaklar Aman aman bir şey olmadığı için kullan derim. Büyük kozmetik hata veya performans sorunu yaratsaydı uğraşmak için değerdi.

Bence değişim talep et puanlamada da bundan bahset başkalarına göndermekten korksunlar
Müşteri Hakem Heyeti'ne şikayet edin bu aralar Hepsiburada'da bu olaylar arttı.

Teşekkürler. Fakat şöyle bir sorun var bu klavye red switch olarak sonuncuydu ve internette başka alabileceğim bir yer yok. Stoklara girene kadar beklemeli miyim sizce?

Bence gerek yok böyle heyecanlara. Olabilir. Siz normal bir ürün almışsınızdır, elinizde bir şeyler varmıştır sürülmüştür. İade kabul memuru da kontrol eder hatta belki onun elinden geçmiştir. Sonuçta malın fonksiyonlarında veya kozmetiğinde bir şey yok. Bu bahsettikleriniz silince geçebilir. Hiç gerek yok bence.

Ben olsam iade ederim sıfır fiyatına neden 2. el ürün alayım sen şimdi onu satmaya kalksan aldığın fiyata satabilirmisin birde bu açıdan düşün.

Silmeyi denedim geçmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…