Neden böyle bir tepki veriyorsun anlamadım. Hepsiburada'dan 100 kere de tişört alsam işlemci alırken güvenilir mi diye sorardım.Troll konu mu bu, yoksa mağarada mı yaşıyorsunuz? Hepsiburada Türkiye'nin en büyük Online alışveriş sitesi, Hepsiburada'ya güvenmiyorsanız, internetten hiç alışveriş yapmamışsınız demektir.
Güven reklam yapmakla kazanılmıyor. Amazona güveniyorsan müşteri memnuniyeti den dolayı güveniyoruz reklamlara değil.Hocam Hepsiburada'dan bahsediyoruz kıytırık Atom Bilişim'den değil.
Ya gördüğünüz her yerde reklamları var zaten nasıl güven sorunu anlayamadım.
Bahsettiği güven ürün elime ulaşır mı ? güveni.Satıcıdan satıcıya müşteri memnuyeti değişir.Güven reklam yapmakla kazanılmıyor. Amazona güveniyorsan müşteri memnuniyeti den dolayı güveniyoruz reklamlara değil.
Alacağım şey 50 100 TL'lik bir şey değil kusura bakmayın bu zamanda 4 5000 gibi paralar kolay kazanılmıyor sadece teknoloji mağazası olmadığı için endişelendim dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Alacağım şey 50 100 TL'lik bir şey değil kusura bakmayın bu zamanda 4 5000 gibi paralar kolay kazanılmıyor sadece teknoloji mağazası olmadığı için endişelendim dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.