Hepsiburada'dan alışveriş yapılır mı?

Troll konu mu bu, yoksa mağarada mı yaşıyorsunuz? Hepsiburada Türkiye'nin en büyük Online alışveriş sitesi, Hepsiburada'ya güvenmiyorsanız, internetten hiç alışveriş yapmamışsınız demektir.
Neden böyle bir tepki veriyorsun anlamadım. Hepsiburada'dan 100 kere de tişört alsam işlemci alırken güvenilir mi diye sorardım.
Hocam Hepsiburada'dan bahsediyoruz kıytırık Atom Bilişim'den değil.
Ya gördüğünüz her yerde reklamları var zaten nasıl güven sorunu anlayamadım.
Güven reklam yapmakla kazanılmıyor. Amazona güveniyorsan müşteri memnuniyeti den dolayı güveniyoruz reklamlara değil.

Amazon ve Hepsiburada dışında başka sitelerden bir şey almam genelde ikisi de güvenilirdir Trendyol da idare eder diyebiliriz ama N11 ve GittiGidiyor'dan başım zamanında ağrıdı bir daha alışveriş yapmadım bunlar dışında teknolojik ürünleri İtopya, gaminggen, GameGaraj, İncehesap'tan da alabilirsin hepsinden alışveriş yaptım sorun yaşamadım sadece kulaklık gibi hijyen ürünleri sınıfına girecek şeyler alacaksanız Amazon'dan almanızı tavsiye ederim diğer yerler ne olursa olsun iade kabul etmiyor.

Belirli satıcılar harici güvenlidir ama son zamanlarda 870 EVO sahte ürünleri çok dolaşıyor ortaya çıkmıştı. Hepsiburada satıcısı bile sahte ürün göndermişti o yüzden biraz ön yargılı olmaktayım ama genellikle güvenilirdir.
Ayrıca troll konu diyenler belki arkadaş ilk defa internetten alışveriş yapacak hemen ne bu eleştiri hevesi?

Alacağım şey 50 100 TL'lik bir şey değil kusura bakmayın bu zamanda 4 5000 gibi paralar kolay kazanılmıyor sadece teknoloji mağazası olmadığı için endişelendim dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı