Hepsiburada'dan elektronik alışveriş yapmayın

Yahu ürünü iade et bu kadar basit, ürünün kalitesini beğenmedim de. Bir kere hatan şu eğer ürün farklı gönderilmesine rağmen açıp kullandıysan bir kendinde ara hatayı ben bu ürünü istemedim deyip iade ettiğin gibi seve seve alacaklar başka çözümü yok

Hem Hepsiburada'nın hem de satıcının hatası var. Siz belgeler ve kanıtlar ile THH'ye başvurabilirsiniz.

Satici Hepsiburada degil saticiya camur atin Hepsiburada'ya degil. Marka karalamasi yapmaniz 'yanlış markaya yapmaniz gereksiz. Cok fazla elektronik ürün aldim ve memnunum ben. Saticiya dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında Anker marka çakmak şarjı aldım. Ürün kutusu içerisinden ürün çıkmadı yani kutu boştu. Kargocu arkadaşım olmasına rağmen, tutanak tutturabileceğim halde dürüstçe durumu anlattım. Yaklaşık 10-15 gün konuşmalar, yazışmalar derken sonuç ne oldu. Ben haksız çıktım, üzerine bir de yalancı ve hırsız muamelesi gördüm. Sonrasında Anker Türkiye ile iletişime geçtim. Yazışma kopyalarını istediler ve tarafıma sıfır ürün yolladılar. HB çözmezken hiç alakası olmadığı halde yetkili distribütör olayı çözdü.

Hepsiburada, N11 ve Sahibinden satıcıyı korur alıcıyı kısmen koruyan sadece GittiGidiyor var. Geçmiş olsun.

Amazon bu gibi durumlarda tüketicinin arkasında sonuna kadar duruyor 3 kuruş fazla olsun Amazon'dan olsun (genelde daha ucuz olur Amazon'da)
Aynen bende 3 kurus fazla olsun diyorum satıcıyı Hepsiburada olarak belirleyip alışverişimi yapıyorum Sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…