Hepsiburada'dan elektronik alışveriş yapmayın

Dolandırılma olayın neresinde anlamadım. Yanlışsa, sahteyse, kırıksa artık her neyse iade edeceksin olay bitecek.
Bunların hepsi bütün sitelerde başınıza gelebilecek bir olay bu mantıkla hiçbir yerden alışveriş yapmayalım.

D
İşte hocam, arkadaş iade almıyorlar demiş ya. Böyle yapınca iade alıyorlar.Bu tar
Bu tarz durumlar tamamen zaman kaybı ürün ile tüketici hakem heyetine gidilip belgeler ile direk nakit parasını alır evet süreç biraz uzar ama hepsiburada'nın insiyafiine kalmaktan iyidir. Birde hijyenik ürün diyip onun arkasına sığınıyorlar.

Yahu ürünü iade et bu kadar basit, ürünün kalitesini beğenmedim de. Bir kere hatan şu eğer ürün farklı gönderilmesine rağmen açıp kullandıysan bir kendinde ara hatayı ben bu ürünü istemedim deyip iade ettiğin gibi seve seve alacaklar başka çözümü yok :)
Kulaklıkta "ürün kalitesini beğenmedim" vb. sebeplerle iade veremezsiniz. Hijyen bakımından istisnai bir ürün iadede.

Bunu Hepsiburada bilemez, satıcıdan beyan gelen ürün başka; satıcı gerçeği söylemiyorsa bu durum normal.
Satıcı aksini iddia ediyor diye herkesi dolandırsın o zaman. Bu mudur mantık?
Dolandırıcı adam dolandırıcı olduğunu itiraf etmiyor diye haklı mı yani?

Hepsiburada'ın aksine iade ama kullanılmış ürün olmuyorlar.
Birkaç hafta önce konusunu açmıştım. Kullanılmış ve bozuk tıraş makinesini yolladı bana Amazon. Satıcı da Amazon'un kendisiydi. İnternette bir sürü şikayet görebilirsin bununla alakalı. Yurt dışında iadelerden gelen ürünler için depoları var, iade ürünleri daha ucuza satıyorlar 2. el etiketiyle. Türkiye'de ise iade ürünü bir başkasına yolluyorlar. Benim tıraş makinesi başkasına yollanmıştır bile şimdiye.

Satıcı aksini iddia ediyor diye herkesi dolandırsın o zaman. Bu mudur mantık?
Dolandırıcı adam dolandırıcı olduğunu itiraf etmiyor diye haklı mı yani?
İşin aslı ortaya çıkana kadar Hepsiburada'dan ne yapmasını bekliyorsunuz acaba?

Birkaç hafta önce konusunu açmıştım. Kullanılmış ve bozuk tıraş makinesini yolladı bana Amazon. Satıcı da Amazon'un kendisiydi. İnternette bir sürü şikayet görebilirsin bununla alakalı. Yurt dışında 2. bir depoları var iade ürünleri daha ucuza satıyorlar 2. el etiketiyle.
Türkiye'de ise iade ürünü bir başkasına yolluyorlar. Benim tıraş makinesi başkasına yollanmıştır bile şimdiye.
Doğrudur, aksini iddia edebilmem için bir dayanağım bulunmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı