Satıcı neden dolandırıyor? Benim kaybettiğim vakit önemsiz mi yani? Acilen kulaklığa ihtiyacım vardı bu sorun yüzünden kargo para iadesi vs en az 30 gün beklemek durumunda kalacağım.
Satıcı neden dolandırıyor? Benim kaybettiğim vakit önemsiz mi yani? Acilen kulaklığa ihtiyacım vardı bu sorun yüzünden kargo para iadesi vs en az 30 gün beklemek durumunda kalacağım.
Hepsiburada genellikle defolu veya kronik sorunlu cihazları ucuza satıyor. Ama burada Hepsiburada'nın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Bu tip satıcılar her yerde var. Müşteri hizmetlerine yazın ve satıcıyı dolandırıcılıkla suçlayın. Eğer ürün açıklamasında orijinal olmadığı yazmıyorsa adam dolandırıcı zaten.
Bu günde dolandırıldık. Sipariş verdiğim ürün ile alakasız bir ürün gönderildi. İşin garibi gönderilen üründe orijinal değil. Hepsiburada ile iletişime geçtim tüketiciyi savunmak yerine satıcıyı savunuyor.
Arkadaşlar Xiaomi Bluetooth kulaklık alacaksanız lütfen mağazadan alın. Çok fazla çakma ürün var piyasada. Bu arkadaş fark etmiş. Siz etmeyebilirsiniz. Kulağınızda patlamasın. Lütfen dikkatli olun.