Hepsiburada'dan PlayStation 5 Slim alınır mı?

Satıcı hakkında bir şey söyleyemem puanı genel olarak yüksek ama ürün yurt dışı ürünü ve resmi Sony garantisi yok.

Son düzenleme:
Sony garantili nerede var ki bulamadım hiç.
Satılıyor HepsiBurada Amazon MediaMarkt gibi yerlerde var ama çok pahalılar bence o paraya değmez. Satıcıyı iyi araştırıp alın ama ben olsam Amazon'dan alırdım ithalatçı garantili şekilde. Satıcı ürünün arkasında durmazsa Amazon yardım eder.

Sony garantili nerede var ki bulamadım hiç.
Satılıyor HepsiBurada Amazon MediaMarkt gibi yerlerde var ama çok pahalılar bence o paraya değmez. Satıcıyı iyi araştırıp alın ama ben olsam Amazon'dan alırdım ithalatçı garantili şekilde. Satıcı ürünün arkasında durmazsa Amazon yardım eder.

Bu konuyu çok merak ediyorum. Sony Türkiye'den çekildi. Resmi olarak Playstation distribütörlüğünü Bilkom aldı. Şuan yurtdışından kaçak gelen ithalatçı garantili cihazlar dışında, resmi yollarla gelen Playstationların tüm satış, servis konuları Bilkom'da. Bu Sony Türkiye garantisi verenler nasıl veriyor bu garantiyi? MediaMarkt'a gidip bu konuyu sorgulayan arkadaşlar olursa beni de bilgilendirirse sevinirim. Yüksek ihtimalle Bilkom garantisini Sony Türkiye garantili olarak belirtiyorlar.

Bu konuyu çok merak ediyorum. Sony Türkiye'den çekildi. Resmi olarak Playstation distribütörlüğünü Bilkom aldı. Şuan yurtdışından kaçak gelen ithalatçı garantili cihazlar dışında, resmi yollarla gelen Playstationların tüm satış, servis konuları Bilkom'da. Bu Sony Türkiye garantisi verenler nasıl veriyor bu garantiyi? MediaMarkt'a gidip bu konuyu sorgulayan arkadaşlar olursa beni de bilgilendirirse sevinirim. Yüksek ihtimalle Bilkom garantisini Sony Türkiye garantili olarak belirtiyorlar.
Sony TR garantili diye birşey kalmadı hocam. Eurasia garantisi var bildiğim kadarıyla o da Avrupa garantisi oluyor yanlışım yoksa. Benim tahminim bazı satıcılar daha geniş kitleye ulaşabilmek adına (çünkü konsolları 50 yaşında insanlar dahi satın alıyor) Sony TR garantili yazıyor ama cihazlar yine Bilkom garantisine tabi oluyor. Sonuçta her insan Sony'nin çekildiğini bu işlere Bilkom'un baktığını bilmiyor. Ama işin kısa özeti Sony TR garantisi diye birşey yok artık.

Neden illaki bilkom garantili olmak zorunda ki? Yerinde duran ps5 2 yılda bozulan hiç görmedim daha ben.
Şans işi hocam. Sana olmaz bana olmaz başkasına olur binde bir bile olsa bir kişiye patlar. Distribütör olayı biraz şans işi ama en garantisi Bilkom garantili olmayacaksa eğer Amazon vb yerlerden almak üründe sorun olursa satıcı sizi umursamazsa Amazon ürünün arkasında durur. Bu Hepsiburada gibi yerler için de muhtemelen geçerlidir diye tahmin ediyorum. En garantisi elbette Bilkom garantili ürün almak tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı