PlayStation 5 Slim alınır mı?

Zaten açıkçası ben de biraz o olayı sevmiyorum. Aldığım oyunu kolay kolay satmam ya da takas etmem sırf koleksiyon olsun diye bile alasım geliyor bazen biraz istifçiyimdir. Ama eminim takas edecek insan bulunur illa sarı site gibi yerler olmasa bile eminim okulda işte bile takas edecek insan vardır diye düşünüyorum. Hesap satın alma olayı açıkçası bana ters hesap almak ile korsan oynamak arasında pek fark yok bence. Plus mevzusu biraz mecburi kalıyor mesela bilgisayarda 300 küsur oyunum var bu yüzden gidip de hayatta game Pass gibi şeyleri kullanmam kiralamak bana pek hoş gelmiyor. Ama PS kütüphanen yoksa mecbur kalıyorsun Online da olsa Single da olsa oyun olmuyor çünkü. Konsollar genelde pek sorun çıkarmaz size çok garip denk gelmiş satıcı Bilkom değilse o satıcıdan kaynaklı olabilir ben ithalatçı garantili almıştım alet 7 aydır sıfır sıkıntı ile çalışıyor.

Benim de evimde 30 tane falan CD'li oyun var görüp beğendiğim oyunları falan genelde CD'li alıyordum oyun alıyorsam benim olmalı kafası ile de hiçbirini satmadım, şu an ne kadar oynamasam da arada bakması bile keyifli geliyor bana. Hesap örneğini takas mantığı sebebiyle verdim, elinde bir şey yok oyunun parası da cebinde mantığı ile düşününce yine Steam üzerinden veya PS üzerinden orijinal oyuna erişim sağlayıp tam oyun parasının altında oyun oynanıyor sonuçta. Ayrıca evet kiralama mantığını bende zorunlu kalmadigin müddetçe tercih etmiyorum, bir oyun çıkar o an alamam Game Pass'te varsa oynarım ya da illa alacaksam ve çok istediğim, merak ettiğim bir oyunsa bir şekilde almaya çalışırım. Onun harici kiralamaya bende sevmiyorum. Ben hep distribütör garantili almıştım, kollarda stick drift olduğu ve ilk çıktığı o dönemlerde distribütör ve ithalatçı arasında 2 kol parası fark olduğu için gidip distribütör garantili alıp risk almamıştım. Benim aldığım ilk PS kasaları sorunlu kasalardı galiba ilkinde birebir değişim olarak yardımcı oldular, sonra yine aynı sorun olunca bu sefer kullanıcı hatası deyip değişim yerine tamir ettiler, dik konumlandirmayın diye bir yazı okumuştum yan konumda kullanıp 2 yıl kullandıktan sonra 2023 ortasında Slim muhabbeti dönmüştü, PS5'i satıp PC'den devam ettim bir müddet, PS5 Slim çıkınca gidip yine garantili alıp oynadım 5, 6 ay sonra bu sefer fazla ısınıp çok coil whine sesi yaptı artık yeter deyip satıp Xbox Series X aldım, 1.5 yıl kullanıp önceden belirttiğim sebeplerden satıp PC'ye yöneldim. Son 2 yıl içerisinde Slim'de de artık problem kalmamış sanırsam sevindirici haber çünkü PS te de yaklaşık 200 civarı indiesinden, 3A oyunlarına kadar CD+hesap olarak oyunum vardı ve şu an sadece bir kısmını izlemek bir tık hüzünlendiriyor. Sizinkinde problem yoksa ne mutlu, umarım sorunsuz ve keyifli deneyimler yaşarsınız.

Son düzenleme:
Online çok oyun oynayan biriyseniz alınmaz Online oyun oynamak Fortnite, Warzone, Rocket League gibi oyunlar harici abonelik gerektiriyor.
Fortnite, Warzone gibi sadece Online olan ve ücretsiz oyunlarda PSN zorunlu değildi. Battlefield veya Overwatch gibi paralı oyunlarda zorunluydu diye hatırlıyorum.
Ben oynuyordum yani PSN olmadan ama değişmişse birşey diyemem.

Uzun zamandır PC kullanan birisi olarak hatta şuanda en güncel 2K Monitör ve sisteme(Yeni çıkan tüm oyunları 100+ FPS de oynayabiliyorum) birine sahibim steam üzerinde 5.000 dolardan fazla oyun almışımdır.5 ay önce falan PS5 Pro aldım yanında 1 kol daha aldım ekstra kutulu oyunlar falan bir de disc sürücüsü aldım onu da taktım ikinci el olarak istediğim oyunu alıp takıp oynuyorum indirimli şekilde. Fiziksel kutulu oyunlarda çok iyi hissettiriyor bana güzel duruyor görüntü olarak.Bunun yanında PS5 Pro üzerinden 2 kol ile fifa falan iki kişilik oyunlar da oynuyoruz büyük TV karşısında keyif yaparak.

PC tarafında ise PC üzerinde de oyun oynamayı bıraktım diyebilirim anca PS5 tarafında olmayan örnek eski oyunlar mesela Half-Life 2 RTX çıktı geçenlerde onun gibi olmadığı sürece sadece CS2 falan oynuyorum onun dışında PC tarafına oturmuyorum. Konsol aşırı kolaylık en basiti tak çalıştır istediğin yere götür yeter ki kaliteli televizyon yada monitör olsun her türlü avantaj. PC tarafında bu durumu hep yapmaya çalıştım TV bağla oyna mantığını ancak yukarıda ki bir arkadaşın bahsettiği gibi bazı oyunlarda launcher aşırı sorun teşkil ediyordu. Oyuna basıyorsunuz gamepad ile yan odada uzanmışım launcher çıkıyor siyah ekran oluyor odaya gidip tekrar ekranı düzeltmeye çalışıyordum. Bazen oyunun ortasından oyundan atıyordu uyumsuzluk sebebiyle. Ancak PS5 Pro aldığımdan bu yana bu sorunları hiç yaşamadım tabi iki sisteme sahip olduğum için bundan dolayı fanboyluk yapmam iki tarafında kendine has tarafları var.

Fortnite, Warzone gibi sadece Online olan ve ücretsiz oyunlarda PSN zorunlu değildi. Battlefield veya Overwatch gibi paralı oyunlarda zorunluydu diye hatırlıyorum.
Ben oynuyordum yani PSN olmadan ama değişmişse bir şey diyemem.

Aynısını yazmıştım bende, BF1, GTA 5 gibi paralı oyunları Online oynamak için evet PSN aboneliği gerekiyor.

Aynısını yazmıştım bende, BF1, GTA 5 gibi paralı oyunları Online oynamak için evet PSN aboneliği gerekiyor.
Sabah saatinde okumamda kusur olmuş hocam, kusura bakmayın. Ekstra olarak komple Online olan Overwatch gibi oyunlarda PSN istemesi cidden berbattı, bu hala duruyor mu? Sonuçta BF1'in hikaye modu var ama Overwatch 1'in yok.

Arkadaşlar satin aldim umarim hayirlisi olur 1 ay icinde baktim sarmiyor iade ederim Amazon sayesinde.
Yaklaşık 3-4 ay önce ve şunu söyleyebilirim ilk konsolum olarak oynayacak yüzlerce oyun vardı elimin altında oynadıkça şunu fark ettim oyun ne kadar eski olursa olsun oynamamış bir oyun yeni bir oyun demektir sana tavsiyem Yaz başına kadar bekleyip oradaki indirimden psPlus Deluxe alıp sırt üstü yatıp keyfinize bakmanız şimdiden keyifli zaman geçirmenizi diliyorum iyi günler

Sabah saatinde okumamda kusur olmuş hocam, kusura bakmayın. Ekstra olarak komple Online olan Overwatch gibi oyunlarda PSN istemesi cidden berbattı, bu hala duruyor mu? Sonuçta BF1'in hikaye modu var ama Overwatch 1'in yok.

Önemli değil hocam, insanlık hali ☺️, Overwatch gibi oyunlarda istemiyor fakat bir CoD veya GTA 5, BF1 gibi paralı oyunların Online sürümünü oynamak için PSN aboneliği isteniyor hala.

Önemli değil hocam, insanlık hali ☺️, Overwatch gibi oyunlarda istemiyor fakat bir CoD veya GTA 5, BF1 gibi paralı oyunların Online sürümünü oynamak için PSN aboneliği isteniyor hala.
Overwatch 1 paralıydı hocam, Overwatch 2 gibi bedava değildi. Bende PS aile paylaşımı ile arkadaşımından denemek istemiştim ama PSN gerektiriyordu. COD'un hikayesi var, BF1'in var ama Overwatch yok. Black Ops 4, Titanfall 1 gibi oyunlarda da aynı sorun var mı diye merak ettim.

Arkadaşlar ilk konsolum olacak bilgisayarim var fakat sadece FPS oynuyorum sizce Slim versionunu önerir misiniz çabuk sıkılır miyim bilgisayara aliskin biri olarak.
35.000 liraya PS5 Pro satılıyor. Tarihin en güçlü konsolu. Nvidia fanboylarının korkulu rüyası.

Hatta gizliden gizliye kendileri de satın alıyorlar ben biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı