Hepsiburada'dan sipariş edilen ürün ne zaman hazırlanır?

mertrocky

Decapat
Daha fazla  
11.30 sipariş ettim bugün kargoya verilir yazıyor ama daha hazırlanacak yazıyor, tahminen sizce ne zaman hazırlanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşama iş çıkışı gibi verirler kargoya veya yoğunluğa göre 1 2 güne değişir. Sipariş verdikten sonra hemen kargoya vermiyorlar çoğu satıcılar.

Değişir 24 Kasım'da 2 ürün sipariş verdim birisi ertesi gün kargoya verildi diğeri 2 gün sonra. Belli olmuyor yani.

Satıcı Hepsiburada ise muhtemelen 17.00-18.00 gibi kargo bilgileri girilir. Hazırlanıyor yazdığına bakma bir anda "Kargoya verildi"ye dönüşüyor genelde. Bugün kargoya verilir diyorsa %90 bugün verilir. Ben demiyorum tecrübelerim diyor o yüzden sorumluluk kabul etmem :)

Satıcı Hepsiburada ise muhtemelen 17.00-18.00 gibi kargo bilgileri girilir. Hazırlanıyor yazdığına bakma bir anda "kargoya verildi"ye dönüşüyor genelde. Bugün kargoya verilir diyorsa %90 bugün verilir. Ben demiyorum tecrübelerim diyor o yüzden sorumluluk kabul etmem :)

Ama 5 saat oldu garip degilmi.

Ne olacağı hiç belli olmaz. Ürünümün son tahmini teslimat tarihi bugün ama ürün daha elime ulaşmadı. 25 gün geçti sipariş vereli bugün satıcıya mesaj gönderdim gerekli yerlere mail attık dedi. Bizi mi yiyorlar anlamadım ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı