Hepsiburada'dan Sistem Toplanır mı?

Yunus_00

Decapat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan sistem toplanır mı? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Fiyatlar ucuz olduğu için soruyorum. Vatan'dan toplayacaktım her ürün 20-50TL (bazıları daha pahalı tabi) arası daha pahalıya geliyor.

Son düzenleme:
Çok memnun olan var, çok pişman olanda var.
2.el ekran kartı gönderdiklerini görmüştüm forumda.
Hiç alışveriş yapmadım ama müşteri memnuniyeti konusunda en iyi olan firma sanırım İnventus.

Eğer tek bir siteden bilgisayar toplayacaksanız bence işi sadece bilgisayar olan sitelerden bilgisayar toplanması lazım; Sinerji, İtopya, İnventus...

7000-8000 TL arası bir sistemi ordan topladım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Satıcının hepsiburada.com olmasına dikkat ettim ama memnun olmayanlar da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsin. Ben sistemimin ekran kartını Hepsiburada'dan, geri kalanlarını KDV indirimlerinde Vatan'dan topladım.
Eğer tek bir siteden bilgisayar toplayacaksanız bence işi sadece bilgisayar olan sitelerden bilgisayar toplanması lazım; Sinerji, İtopya, İnventus...
Neye dayanarak söylüyorsun bunu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı