Hepsiburada'dan taksitle telefon alımı

Taksit olmuyormuş, kredi kartı ile nasıl alabilirim? Tek çekim yapıp -Halk Bankası kartı bu arada- kartı taksitle ödeme yapamaz mıyım?
Halk Bankasını bilmiyorum fakat Ziraat bankasında yapılmıyor bizzat tecrübe ettim. Bu mantıkla yola çıkarsak Halk Bankasında da yapılamayacağını düşünüyorum fakat müşteri hizmetlerini arayarak yine de bilgi almanızı öneririm.

Bu konuda kurallar çok net ve sıkı. Boşa vakit kaybetmeyin çözümü vs. yok.

Eğer ticari kredi kartınız yoksa, taksitli telefon alamazsınız. Bunun bir taktiği yok. Ha şu olur, bazı yerel teknoloji marketleri (Vatan, Teknosa gibi) size taksitli telefon verir. Fakat aslında burada Vatan gibi mağazalar size taksitli telefon vermez. Anlaşmalı bankalara sizin adınıza kredi çeker ve siz aslında kredi ödersiniz. Bu kredi türünün, ihtiyaç kredisinden tek farkı daha az faiz ödemeniz ve ödemeyi bankaya değil mağaza yapacak olmanızdır.

Fibabanka faizsiz ihtiyaç kredisi veriyordu ben 3 ay taksitle Vatan'dan aldım, ama geçim sıkıntısı olan bir insan alamaz mesela. 3 ay taksit çok ağır çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı