KURAL BİLMEYEN
Picopat
Garanti varsa alınır.

Açtıktan sonra iade edebilir miyim? Kutuyu?Orada öyle yazıyorsa Distribütör garantilidir olmama ihtimali düşük olduysa da iade edersiniz bu kadar basit.
Resmi satıcısı kimdir?Resmi satıcılardan alınabilir. Çokça aldım yıllar içerisinde.
Alınabilir. Ben Samsung A32 telefonumu HB'den almıştım, gayet sağlam ve orijinal. Bu arada eğer satıcı olarak HB'den alırsanız işi garanti altına almış olursunuz, bu da gönderdiğiniz linkten 40 TL gibi biraz daha pahalı ama değer.
Açtıktan sonra iade edebilir miyim? Kutuyu?
Resmi satıcısı kimdir?
Hocam resmi satıcılarda 5500 TL. Hepsiburada'da 4.600. Genel olarak diğer bayiler daha ucuz. Neden böyle?
Evet. Hepsiburada'nın kendisi ile de sorun yaşayanlar olmuş ama yine de daha güvenilir gibi. Belki de diğer satıcılar da aynıdır bilemem.
Hocam siyahını bulamadım. Satıcısı hepsiburada olan siyah var mı?Alınabilir. Ben Samsung A32 telefonumu HB'den almıştım, gayet sağlam ve orijinal. Bu arada eğer satıcı olarak HB'den alırsanız işi garanti altına almış olursunuz, bu da gönderdiğiniz linkten 40 TL gibi biraz daha pahalı ama değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.