Hepsiburada'dan telefon alınır mı?

Orada öyle yazıyorsa Distribütör garantilidir olmama ihtimali düşük olduysa da iade edersiniz bu kadar basit.
Açtıktan sonra iade edebilir miyim? Kutuyu?

Resmi satıcılardan alınabilir. Çokça aldım yıllar içerisinde.
Resmi satıcısı kimdir?

Hocam resmi satıcılarda 5500 TL. Hepsiburada'da 4.600. Genel olarak diğer bayiler daha ucuz. Neden böyle?

Alınabilir. Ben Samsung A32 telefonumu HB'den almıştım, gayet sağlam ve orijinal. Bu arada eğer satıcı olarak HB'den alırsanız işi garanti altına almış olursunuz, bu da gönderdiğiniz linkten 40 TL gibi biraz daha pahalı ama değer.

Evet. Hepsiburada'nın kendisi ile de sorun yaşayanlar olmuş ama yine de daha güvenilir gibi. Belki de diğer satıcılar da aynıdır bilemem.

Son düzenleme:
Açtıktan sonra iade edebilir miyim? Kutuyu?

Resmi satıcısı kimdir?

Hocam resmi satıcılarda 5500 TL. Hepsiburada'da 4.600. Genel olarak diğer bayiler daha ucuz. Neden böyle?

Evet. Hepsiburada'nın kendisi ile de sorun yaşayanlar olmuş ama yine de daha güvenilir gibi. Belki de diğer satıcılar da aynıdır bilemem.

Hocam şöyle deyim ben S21 aldım telefonu telefonun ısınma sorunu vardı 13 gün kullandım 14. gün iadeye verdim garanti ve kullanma kılavuzunu koymayı unuttum verdiğim Hepsimat noktası telefonda kılcal çizikler olduğunu bu yüzden kabul etmeyeceklerini söyledi telefonu gönderdim formatsız vs. aradılar şifre sordular sonra iade aldılar param yattı ama çok pişmanım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı