Hepsiburada'nın kargo rezilliği ve umursamazlığı

_Platon_

Centipat
Merhaba;
Arkadaşlar Hepsiburada sitesinden aldığım satıcısı Hepsiburada olan PSU ve işlemcinin kargo paketleme rezaleti ile ilgili yaşadıklarımı, (kargo şirketi de hepsiburadanın kendi şirketi) başkası yaşaması diye yazıyorum.
Almış olduğum Ryzen 5 3600 işlemciyi, kendisinin iki katı bir kutuya koyup hiçbir dolgu malzemesi koymadan göndermişler.
Kutu sağa sola çarpa çarpa ezik büzük olmuş.
Hemen yorumlara yazdım ama yorumumu koymadılar.
Arkasından PSU aldım ( kaşınmışım, yani ilkinde akıllanmam gerekirdi ama iyi niyet işte...) yorumunda paketleme sorunu yazdığım için dikkat ederler sandım.
Yanılmışım, PSU yine aynı şekilde kendisinin iki katı bir kutuya konmuş ve ilkinden daha beter bir ezilmeyle birlikte PSU'nun sarılı olduğu koruma torbasının bütün.
Baloncukları patlamış halde geldi. Düşünün yolda paket ne muamele görmüş.
Resimleri ile birlikte tekrar yorumlara yazdım ama o yorumu da koymadılar.
Üyelik iptali için başvuru yaptım, telefonla aradılar ve telefonda 45 dk. Bekledikten sonra kimseyle görüşemeyince kapattım.
Aşağıda son aldığım PSU'nun fotoları da var. Dikkat edin, diliniz yanmasın.

Son düzenleme:
Hepsiburada'nın kendisinden mi aldınız farklı bir satıcıdan mı? Hepsiburada daha önce aldığım hiçbir şeye böyle yapmadı.

Satıcı da Hepsiburada mıydı? Kargo şubesi neydi? Hangi ilin hangi şubesiydi? Detay vermeden insanları uyarmaya çalışmak nasıl bir kafadır?

Satıcı Hepsiburada olmasına dikkat edin ve kargo şirketi olarak Hepsiexpress seçmediyseniz Hepsiburada'nın herhangi bir suçu yoktur. Ben toplam 1000 lira alışveriş yaptım ki en az 4-5 parça almıştım ama aldıklarımın hepsinin satıcısı Hepsiburada idi ve hepsi de sıkıntısızdı.

Ben de laptop sipariş ettim cuma günü. Hepsijet'de yarın geleceği yazıyor, umarım bir şey olmaz.

Hangi satıcı?
Hangi ilde oturuyorsunuz?
Hangi kargo?
Bu sorulara cevap olmadan insanları uyarmak yanlıştır.
Ben de laptop sipariş ettim cuma günü. Hepsijet'de yarın geleceği yazıyor, umarım bir şey olmaz.
Dostum ben HepsiJet ile bir çok kez alışveriş yaptım hiç bir sorun olmadı.

Hepsijet tam bir rezalet, onları seçmediğim rağmen kendileri gönderdi. Aynı sizin gibi kendinden katlarca büyük kutuya koymuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…