MertCKA
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 Ryzen 7 6800H | 8GB DDR5 4800MHz RAM | RTX 3050Ti 4GB | 512GB SSD
- Meslek
- Öğrenci
15 Eylül günü Hepsiburada adlı siteden CarrefourSA adlı satıcıdan Samsung S20FE telefonunu sipariş verdim. Satıcı telefonu 16 Eylül günü Hepsiburada adlı siteye ait HepsiJet adlı firmaya kargoya verdi. Telefon Gebze'den Mersin'e gelmesi gerekiyordu. 20 Eylül gününe kadar kargo yola çıkmadı. Telefon Gebze'de kaldı. Ben sürekli kargo firmasına ürünün yola çıkmadığını belirtiyordum. Onlar ise sürekli notunuzu ilettik diye geri dönüş verdiler. 21 Eylül günü ise ürün teslim edildi olarak gözüküyordu. Ama bana ürün gelmedi. Kargo sitesinden baktığımda ise ürünün Gebze'de CarrefourSA'ya teslim edildiği görünüyordu. Hayatımda yaşayıp tecrübe ettiğim en kötü kargo firması HepsiJet diyebilirim. Hepsiburada premium üyesi olmama rağmen ilgi 0. şu an benden telefonun ücreti kesilmiş durumda fakat ürün yok. Hepsiburada adlı siteyi ve kesinlikle HepsiJet adlı firmayı bir daha asla tercih etmeyeceğim. Premium diye zırvaladıkları şey sizi kesinlikle başka yere koymuyor bir öne alma durumu vs yok. İşin kötüsü ücret iadesi yapıldığında aynı ürünü satın almak istediğimde ürünün fiyatı zamlanmış durumda. Zarar üstüne zarar. Bu firma ve firmaya ait olan kargo firması yerine 5 10 lira fazla olsun başka firma olsun.