HepsiJet gelmeyen kargo

MertCKA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 Ryzen 7 6800H | 8GB DDR5 4800MHz RAM | RTX 3050Ti 4GB | 512GB SSD
Meslek
Öğrenci
15 Eylül günü Hepsiburada adlı siteden CarrefourSA adlı satıcıdan Samsung S20FE telefonunu sipariş verdim. Satıcı telefonu 16 Eylül günü Hepsiburada adlı siteye ait HepsiJet adlı firmaya kargoya verdi. Telefon Gebze'den Mersin'e gelmesi gerekiyordu. 20 Eylül gününe kadar kargo yola çıkmadı. Telefon Gebze'de kaldı. Ben sürekli kargo firmasına ürünün yola çıkmadığını belirtiyordum. Onlar ise sürekli notunuzu ilettik diye geri dönüş verdiler. 21 Eylül günü ise ürün teslim edildi olarak gözüküyordu. Ama bana ürün gelmedi. Kargo sitesinden baktığımda ise ürünün Gebze'de CarrefourSA'ya teslim edildiği görünüyordu. Hayatımda yaşayıp tecrübe ettiğim en kötü kargo firması HepsiJet diyebilirim. Hepsiburada premium üyesi olmama rağmen ilgi 0. şu an benden telefonun ücreti kesilmiş durumda fakat ürün yok. Hepsiburada adlı siteyi ve kesinlikle HepsiJet adlı firmayı bir daha asla tercih etmeyeceğim. Premium diye zırvaladıkları şey sizi kesinlikle başka yere koymuyor bir öne alma durumu vs yok. İşin kötüsü ücret iadesi yapıldığında aynı ürünü satın almak istediğimde ürünün fiyatı zamlanmış durumda. Zarar üstüne zarar. Bu firma ve firmaya ait olan kargo firması yerine 5 10 lira fazla olsun başka firma olsun.

Sanssızlık olmuş. Yıllardır ufak tefek seyler harıc hiçbir kargo fırmasıyla sorun yasamadım Antep'te olmama ragmen ancak HepsiJet'in hızlı kargolanması ve ıstısnasız ne saat olursa olsun kargoya verilmesinden dolayı ayrı sempatı duyuyordum. Yardımcı olmamaları da ayrı bır sorumsuzluk olmuş.

Ürün teslim edildi denilipte teslim edilmediyse derhal 0 ürün acil olarak size gönderilmeli siz firmayı şikayet etmelisiniz sizin insiyatifinize kalmış.

HepsiJet piyasaya yeni çıktığı zamanlarda bezerini yaşamıştım. Defacto mağazasından aldığım ürünü 2 haftada getirmişlerdi. Şubesi olmadığı için gidip alma şansım da yoktu. Aradığımda işlemleriniz hızlandırıldı tarzında bilgi veriyorlardı fakat değişen bir şey yoktu. O olaydan sonra da hiç sıkıntı yaşamadım ve şu an en sevdiğim kargo firmalarından biri. Arada oluyor sanırım bilemiyorum

Sorunu gerek şikayetvar adlı sitede gerek hepsiburada müşteri hizmetlerini arayarak dile getirdim. Fakat yaşamış olduğum olayı size de anlatmak istedim ki sizde benim gibi bu durumu yaşamayın.

Ürün teslim edildi denilipte teslim edilmediyse derhal 0 ürün acil olarak size gönderilmeli siz firmayı şikayet etmelisiniz sizin insiyatifinize kalmış.
Maalesef öyle bir durumdan hiç bahsetmediler. Ücret iadesi talebinde bulundum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı