HepsiJet saçmalığı yüzünden Hepsiburada hesabını silmek

Bilecik'te olan arkadaş sorun yaşıyor, Niğde, Urfa. Bütün sistem batı entegreli anlaşılan. Ben soruyorum öyle konu açıyorum geneli öğrenmek için. Tekirdağ ve Bursa İstanbul'un dibi değil mi* mantık olarak anlayın her şehri mi yazayım? 3 büyük mü diyeyim? mantık yok.
Bütün kargolar İstanbul'dan mı geliyor? Ethernet sipariş vermiştim, Trabzon'dan yine hızlı geldi. Yani demek istediğim iş bölgede dağıtım yapan yerde bitiyor. Mesela bir zamanlar Yurtiçi kargo çok kötüydü ama hızlı diyenler vardı. Sonradan bizim burada da toparladı. En azından şimdilik öyle gözüküyor.
 
Yakında olsa bile sıkıntılı bence. İstanbul'dan çıkan kargom Kocaeli'ne (Kocaeli-Eskişehir yaklaşık 200-230 KM) geçip orada 3-4 gün yatıyor. Kocaeli'nden Eskişehire'e geçiyor oda dağıtıma çıkması 2 gün diyor. Eskişehir Odunpazarı'nda tam Eskişehir'in merkezinde oturmaktayım.
 
İlk zamanlarda normal kargodan hızlı geliyordu. Ama son 2 siparişte dediğiniz gibi 4-5 günden erken gelmiyor. Erzincan Merkezdeyim.
 
Şimdide aldığım bir eşyayı horoz lojistiğe vermişler 6 gündür aynı yerinde. 6 günde gelse, 6 günde dağıtıma çıksa ortalama 15 gün. Çok ağır bir şey değil. Normal kargo ile gelebilirdi. Bu siteyi kesinlikle kara listeye aldım gerek yok.
 
Şimdide aldığım bir eşyayı horoz lojistiğe vermişler 6 gündür aynı yerinde. 6 günde gelse, 6 günde dağıtıma çıksa ortalama 15 gün. Çok ağır bir şey değil. Normal kargo ile gelebilirdi. Bu siteyi kesinlikle kara listeye aldım gerek yok.

Biz firma olarak kullanıyoruz onları ayrı ayrı 3-4 tane kargo şirketi gelip mal alıyor bazen en geç gelen onlar oluyor.
 
Ben bartın merkezde yaşıyorum kargo 1 hafta içinde geliyor ancak kargoyu gün boyu evde beklemesi can sıkıyor, akşam 6 gibi teslim almak için gün boyu beklemesi kötü bir olay.

Aynı sorunu yaşadım bende annem hastanede bir akrabaya refakatçı olarak kalıyordu zar zor birini bulduk akrabaya baksın diye 1 günlük o gün annem akşama kadar evde durdu ben işteyim diye ben işten çıktım eve gittim saat akşam 10 da geldi kargo. Agt bu konuda bayağı iyi kargocu nerede o bile gözüküyor.
 
Kargo 5 güne gelmiyor, en erken 4 gün ortalama 5-6 günde geliyor. Nadiren 2 günde geliyor o da kargoya verilen yerle aynı şehirde olunca sadece. Dağıtıma çıkıyor geliyor adamların şubesi yok ve sen iştesin, kargo kodu istiyorlar evden, evdekiler arıyor sen söylüyorsun yanlış diyor. Kargo 2-3 tane olunca kaos. T.C. Vereyim diyorsun en sonunda mecbur kalıyor T.C. Alıyor gidiyor. Bir şirket kendini nasıl böyle batırabilir aklım almıyor.

HepsiJet kadar iyi firma yok belirttiği tarihte getiriyor ayrıca kod falan almıyor sadece isim soy isim hadi eyvallah :D
Vasat demek doğru değil, kötü diyen de var iyi diyen de var. Bölgesel bir sorun bence.
Bursa da harika çalışıyor.
 
Az önce kargo gelmiş yine kod istemiş, ya başlayacağım bunların koduna. Şuben yok bir şeyin yok kod peşine düşüyorsun. Adam evde yok, şahsı telefonuna gelen kodunu nasıl alacak verecek sana. Arıyorlar bir sürü bakıyoruz uğraş dur. Diğer kargomu da horoz lojistiğe vermişler, Kayseri'den İstanbul'a gitmiş oradan doğuya gelecek, sonraki gün dağıtıma çıkmayacak ondan sonra hafta sonu giriyor kısmetse pazartesi elinizde diyorlar. 15 gün kargo mu olur ya bu site gerçekten saçmaladı. Şampuan, el kremi ve bir kaç küçük teknolojik alet dışında bir şey alınmaz onlarda alınmaz aslında da neyse. Bu işler bitsin direk hesabı sileceğim. Mağazadan almak daha karlı artık.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı