pro 2000 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 14 Çözümler 1 7 Mart 2019 #1 Her açtığımda mavi ekrana düşüyor ve resetlemek gerekiyor. Ben çözemdim yardımcı olursanız artık sinir bozucu duruma geldi. SSD olunca hızını alamayıp kendi kendine yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2019
Her açtığımda mavi ekrana düşüyor ve resetlemek gerekiyor. Ben çözemdim yardımcı olursanız artık sinir bozucu duruma geldi. SSD olunca hızını alamayıp kendi kendine yapıyor.
Çözüm pro 2000 27 Nisan 2019 claus dedi: Sisteminiz açılıyorsa dmp dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı hallettim. Baştan söküp geri toplayınca düzeldi nasıl oldu bende anlamadım.
claus dedi: Sisteminiz açılıyorsa dmp dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı hallettim. Baştan söküp geri toplayınca düzeldi nasıl oldu bende anlamadım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.822 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2019 #2 Sisteminiz açılıyorsa dmp dosyalarını paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS pro 2000 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 14 Çözümler 1 27 Nisan 2019 #3 claus dedi: Sisteminiz açılıyorsa dmp dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı hallettim. Baştan söküp geri toplayınca düzeldi nasıl oldu bende anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
claus dedi: Sisteminiz açılıyorsa dmp dosyalarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı hallettim. Baştan söküp geri toplayınca düzeldi nasıl oldu bende anlamadım.