Her bütçeye alınabilecek gamepad modelleri

Sıfırdan ziyada 2. el kovalamak bence diğer kişileri de mutlu edecektir. Sıradaki 2. el listenizi beklemelerini öneririm.
Kesinlikle katılıyorum. Sıfır GC20 V2 parasına 2. el Xbox 9. nesil var çünkü.

Güzel bir yazı olmuş hocam elinize sağlık. 1 ay önce 2. el olarak 8.nesil Xbox Game pad aldım 850 TL civarına ve inanılmaz hoşuma gitti. Bu güne kadar doğru düzgün gamepad kullanmamışım hiç. Sıfırdan ziyada 2. el kovalamak bence diğer kişileri de mutlu edecektir. Sıradaki 2. el listenizi beklemelerini öneririm.

Onun için efsane fikirlerim var. 9. nesil aslında 8. nesil kontrolcünün revize edilmiş halidir. Çok güzel bir fiyata almışsın.

Değişimden gelen Xbox kolları.

Xbox garanti açısından oldukça cömert bir şirket, kontrolcü bozulunca sana direkt sıfırını bile yolluyorlar. Bu sayede insanlar garantiden değişim olarak sıfır gelen gamepad modellerini uygun fiyattan sıfır- 2. el satıp garantiden tamir edilmiş olarak gelen kollarını kullanıyorlar.

Bu olay gerçekten son zamanlarda ciddi bir artış gösterdi. 2. el piyasasında birçok sıfır fiyatından ucuz kapalı kutu kontrolcü var. Kullanılmış olanlar ise zaten sudan ucuz cinsten.
Bana kalırsa şu devirde sıfır hiçbir ürün alınmaz, hele kontrolcü hiç alınmaz. GC30 V2 fiyatına sıfır 9. nesil gamepad alma şansım var çünkü. @BerkayZ87

Kesinlikle katılıyorum. Sıfır GC20 V2 parasına 2. el Xbox 9. nesil var çünkü.

Bende katılıyorum, sıfır kontrolcü fiyatları çok şişik şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı