Her Bütçeye Mouse Önerisi

Alınabilir modeller.
Ancak aynı fiyattaki rakipleri sadece alınabilir değil. Aynı zamanda güçlü modeller. Bu konu fiyat segmentindeki fareler değil fiyat segmentinde önerilen fareler olduğu için söylüyorum. Bana kalırsa bu listeden elenmesi gereken fareler var.

Öneri konusu olduğunu biliyorum. Fakat mouse tercihi biraz kişisel oluyor. Bu bütçelerdeki alınabilir modeller eklenirse kullanıcı için bütçe aralığında daha çok alternatif olur. Sonuçta farenin teknik özelliğinin yanında kişinin ergonomisine de bağlı bir durum. Fazla alternatif olması kötü bir şey değil. En son tabii ki de tercih yapılırken elenebilir bazı modeller.

G403 çok hoşuma gitti açıkçası. Liste daha da güncellenebilir. Eline sağlık. Bu arada, 100 TL ve altı kategorisi için tavsiye verebilirim. Redragon M711. 80 TL gibi bir fiyatı var.
Sağ kısmın dışa kavisli olmasından kaynaklı olarak serçe parmak acı çekiyor. $20 için fazla bile iyi gerçi o konuyu tartışmıyorum Sanırım liste oluşturulurken yurt içi satışlar baz alındığı için o detaya girilmemiş.

@Nazım Paşa'nın dediği gibi tutuş tipine göre ayırmak daha mantıklı.

Aynen öyle. Kullanıyorum şimdi işte. Serçe parmağım ile yüzük parmağım bitişik ve üst üste duruyor. Açıkçası rahatsız etmedi beni bu durum. Kullanıcıya kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…