Her Bütçeye Mouse Önerisi

@Silinen üye Bu tür mousların yan sanayi veya tabiri-caiz ise çakma olması pek olası değil. Sadece biraz kargo süresi ve garanti sizi üzebilir.

@Cooler Master Türkiye Sanırım biraz unutmuşum :)

Ancak biraz eleştiri yapmak gerekirse, bazı modeller hariç Cooler Master mouse konusunda diğer markalara göre biraz daha alt segmentte olduğunu düşünüyorum.

Tabii bazı istisnalar hariç, mesela MasterMouse Lite S'i deneme şansım oldu. Kendi kullandığım G300S'e kafa atacak nitelikte :)

MasterMouse Lite L, MasterMouse Pro L ve Strom Alcor SMG-2005 listeye eklendi.

@Silinen üye Bu tür mousların yan sanayi veya tabiri-caiz ise çakma olması pek olası değil. Sadece biraz kargo süresi ve garanti sizi üzebilir.

@Cooler Master Türkiye Sanırım biraz unutmuşum :)

Ancak biraz eleştiri yapmak gerekirse, bazı modeller hariç Cooler Master mouse konusunda diğer markalara göre biraz daha alt segmentte olduğunu düşünüyorum.

Tabii bazı istisnalar hariç, mesela MasterMouse Lite S'i deneme şansım oldu. Kendi kullandığım G300S'e kafa atacak nitelikte :)

MasterMouse Lite L, MasterMouse Pro L ve Strom Alcor SMG-2005 listeye eklendi.

Merhaba, en yeni faremiz MM530 un beğenileceğini düşünüyoruz. Siz bu ürünümüzü denemediniz sanırım? Size MM530 göndersek inceleyip forumdaki arkadaşlar ile deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?

Merhaba, en yeni faremiz MM530'un beğenileceğini düşünüyoruz. Siz bu ürünümüzü denemediniz sanırım? Size MM530 göndersek inceleyip forumdaki arkadaşlar ile deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Hayır deneme şansım olmadı. Aslında bana gönderirseniz, inceleyip konu açmak da isterim.

Rival serisinde 10 serinin sensörü 00 serinin sersöründen baya gelişmiş modelidir. Genel anlamda performansı daha başarılı olucağını düşündüğüm için, Rival 110 alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı