Ne demek ben teşekkür ederim.Şuanlık onu almam bana gereksiz harcama olacak. Sizi de anlıyorum ama internet üzerinden ilanlarını vererek 130-140 a bile satabilirsiniz. Teklifiniz içinde teşekkür ederim.
Ne demek ben teşekkür ederim.Şuanlık onu almam bana gereksiz harcama olacak. Sizi de anlıyorum ama internet üzerinden ilanlarını vererek 130-140 a bile satabilirsiniz. Teklifiniz içinde teşekkür ederim.
Gskill Ripjaws 8GB DDR3 2133mhz ve Kingston Value 8GB DDR4 2133mhz ram bulunmaktadır.Elinde Kingston Hyperx 4 veya 8 GB 2133 MHz RAM var mı?
Fiyatları nedir? Kutu ve garanti var mı?Gskill Ripjaws 8GB DDR3 2133mhz ve Kingston Value 8GB DDR4 2133mhz ram bulunmaktadır.
Kutulu; Faturalı; Garantili, bende bulunmakta. Bütçeniz nedir?2. el R7 240 bulabilirseniz güzel temiz bir kart talibim![]()
Aklımda kargo dahil bi 125 tl falan var. 2. el tercih etmemin sebebi ucuz olması zaten. Fiyatı beraber özelden numara falan verirseniz konuşabiliriz.Kutulu; Faturalı; Garantili, bende bulunmakta. Bütçeniz nedir?
Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz acaba?Aklımda kargo dahil bi 125 tl falan var. 2. el tercih etmemin sebebi ucuz olması zaten. Fiyatı beraber özelden numara falan verirseniz konuşabiliriz.
Diyarbakır diyelim. Şuan Kuşadasındayım. Büyük olasılıkla Diyarbakıra dönünce alacağım. Niyetiniz varsa satmaya konuşalım özelden.Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz acaba?
Yukarıda verdiğim linkten bana ulaşın hocam lütfen.Diyarbakır diyelim. Şuan Kuşadasındayım. Büyük olasılıkla Diyarbakıra dönünce alacağım. Niyetiniz varsa satmaya konuşalım özelden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.