Her derse katılıp ödevi yapsam Teşekkür alır mıyım?

uuyanplutonn

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
1.494
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar ben 5. sınıfı 96 ortalamayla geçtim ve cidden başarılı bir öğrenciydim ancak bu sene biliyorsunuz ki canlı ders sistemine geçtik ve benim EBA'da gözüken canlı ders katılma yüzdem %30 artık her derse katılıyorum. Ödevlerimde %65 civarı bir şey biliyorsunuz ki karneleri derse katılım üzerinden alıcağız. Bundan sonra her derse katılıp her ödevi yapsam teşekkür alabilir miyim?
 
Bu ne saçma sistemmiş. Geçmiş olsun diyeyim öncelikle.

Öğretmeninle görüşebilirsen o fikir verebilir. Kaç hafta kaldı dönemin bitmesine?

Ben vereceklerini düşünüyorum çünkü benim müziğim aşırı rezaletti hoca 10 alırsın demişti bir baktım 80 almışım yani acımıştı sanırım :D ,2 hafta kaldı.
 
Eğer keyfi olarak değil de internet sorunu veya benzer bir problem yüzünden katılamadıysan bunu hocalarına bildir. Bundan sonrakilere de düzenli katıldığın takdirde bence teşekkür alabilirsin.

Sıkıntı olan şey keyfi olarak derslere katılmam, hayırlısı olsun ne diyeyim.
Durup raporu:
Karnelerin verilmesine yaklaşık 1 hafta kaldı ve 1-2 ders hariç bütün derslerin notu girildi, çoğu dersten 80 civarı almışım, karneyi alınca ortalamamı söliceğim, yardımcı olan arkadaşlarıma/abilerime tekrardan teşekkür ediyorum.
 
Hocam 6. sınıf gerçekten yaşınıza göre ağır bir sınıftır. Bildiğin tramva geçirmiştim. İlk en düşük notumu 6. sınıfta almıştım. Düşünebiliyor musunuz lisede matematikden 80 alırken 6. sınıfta 74 almıştım. 6. sınıftayken geçen seneye göre ortalamam yaklaşık 3-4 puan düşmüştü. Ayrıca siz bunları uzaktan eğitimde görüyorsunuz. Bence gayet iyi bir performans tebrikler.
 
Ortalamanız el veriyorsa evet alırsınız. Hocalarınız not verirken EBA'daki aktifliğinize ve etkinliklerinizi de göz önünde bulunduruyorsa biraz daha önem vermenizi öneririm.
 

Geri
Yukarı