Troll yok, patateslerin fotoğrafı birazdan gelecek.Ulan iyi troll yapmışsın helal olsun.
Troll yok, patateslerin fotoğrafı birazdan gelecek.Ulan iyi troll yapmışsın helal olsun.
2 seneye ölmezsem adım 'Enes Petrovski' olarak devam edecek muhtemelen.Dostum 2 seneye nişasta adam unvanını almaya hak kazanacaksin.
Son 1 yıldır sarmaya başladı. Ondan önce nutella yiyordum.Kaç senedir böylesin bu arada?
Nutellayı çoğumuz arada bir gece kalkıp kaşıklamışızdırSon 1 yıldır sarmaya başladı. Ondan önce nutella yiyordum.
Dayım 43 yaşında yıllardır günlük 1 litre dikiyor. Hastanede çalışmasına rağmen. Ona herhangi bir şey olmadı.Pankreas tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum; kızartma pankreası bitirir. Şimdi değil belki ama, ileride çok sıkıntı yaşarsınız. Kızartmalardan uzak durun.
Dayım 43 yaşında yıllardır günlük 1 litre dikiyor. Hastanede çalışmasına rağmen. Ona herhangi bir şey olmadı.
Konu troll, laf anlatmayın boşuna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.