ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 13 Ocak 2022 #21 Ahmet Kerem Yücel dedi: Öncelikle ban yemeden önce mesajınızı düzenleyin herkes her terlediğinde duş alsa memlekette su biterdi şimdi böyle yaparsanız ileride hiç duş alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Haftada 3 gün fitness a giderim 1 pet şişeyi doldurcak kadar terlerim dostum lütfen boş mesajlar yazma sen istersen hafta 1 kere duşunu alabilirsin.
Ahmet Kerem Yücel dedi: Öncelikle ban yemeden önce mesajınızı düzenleyin herkes her terlediğinde duş alsa memlekette su biterdi şimdi böyle yaparsanız ileride hiç duş alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Haftada 3 gün fitness a giderim 1 pet şişeyi doldurcak kadar terlerim dostum lütfen boş mesajlar yazma sen istersen hafta 1 kere duşunu alabilirsin.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #22 484334 dedi: Hocam sizde kepek sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Çok az oluyor ama sorun diyemem.
484334 dedi: Hocam sizde kepek sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Çok az oluyor ama sorun diyemem.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 13 Ocak 2022 #23 @DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben birde bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba?
@DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben birde bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 13 Ocak 2022 #24 DashMatters dedi: Ben de her gün alıyorum. Okulun pisliği ile yatağa girmeyi içim almıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle korona var zaten insanlarda hijyen -99 484334 dedi: @DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben bir de bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şampuanı bol kullanmak zararlı azar azar kullanın.
DashMatters dedi: Ben de her gün alıyorum. Okulun pisliği ile yatağa girmeyi içim almıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle korona var zaten insanlarda hijyen -99 484334 dedi: @DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben bir de bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şampuanı bol kullanmak zararlı azar azar kullanın.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 13 Ocak 2022 #25 DashMatters dedi: Çok az oluyor ama sorun diyemem. Genişletmek için tıkla... Bende de normalde hafif Di ama bu gün bir saçımı ellediğimde üstüme bayağı kepek döküldü üzüldüm kötü hissettim kendimi. Son düzenleme: 13 Ocak 2022
DashMatters dedi: Çok az oluyor ama sorun diyemem. Genişletmek için tıkla... Bende de normalde hafif Di ama bu gün bir saçımı ellediğimde üstüme bayağı kepek döküldü üzüldüm kötü hissettim kendimi.
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.335 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2022 #26 ReznooW dedi: Haftada 3 gün fitness a giderim 1 pet şişeyi doldurcak kadar terlerim dostum lütfen boş mesajlar yazma sen istersen hafta 1 kere duşunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız şey beni de etkiliyor 3 kez fitnessa gidiyorsanız 3 günde bir alın yaptığınız hareket çok bencilce ve bence suç olması lazım.
ReznooW dedi: Haftada 3 gün fitness a giderim 1 pet şişeyi doldurcak kadar terlerim dostum lütfen boş mesajlar yazma sen istersen hafta 1 kere duşunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız şey beni de etkiliyor 3 kez fitnessa gidiyorsanız 3 günde bir alın yaptığınız hareket çok bencilce ve bence suç olması lazım.
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #27 484334 dedi: @DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben birde bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Fazla şampuan eğer çok iyi durulamazsan kepek yaptığını bizzat kendim gördüm. Avuç dolusu kullanmanı önermiyorum o yüzden.
484334 dedi: @DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben birde bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Fazla şampuan eğer çok iyi durulamazsan kepek yaptığını bizzat kendim gördüm. Avuç dolusu kullanmanı önermiyorum o yüzden.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 13 Ocak 2022 #28 Ahmet Kerem Yücel dedi: Yaptığınız şey beni de etkiliyor 3 kez fitnessa gidiyorsanız 3 günde bir alın yaptığınız hareket çok bencilce ve bence suç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Şimdi sen okulda terliyorsun ve orada illaki kirleniyorsun saçın yağlanıyor gece yatağa o pislikle mi giriyorsun.
Ahmet Kerem Yücel dedi: Yaptığınız şey beni de etkiliyor 3 kez fitnessa gidiyorsanız 3 günde bir alın yaptığınız hareket çok bencilce ve bence suç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Şimdi sen okulda terliyorsun ve orada illaki kirleniyorsun saçın yağlanıyor gece yatağa o pislikle mi giriyorsun.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 13 Ocak 2022 #29 Bevkay dedi: Fazla şampuan eğer çok iyi durulamazsan kepek yaptığını bizzat kendim gördüm. Avuç dolusu kullanmanı önermiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Ben ilk 1 avuç kullanırım hatta bazen sonra yarım avuç daha eklerdim
Bevkay dedi: Fazla şampuan eğer çok iyi durulamazsan kepek yaptığını bizzat kendim gördüm. Avuç dolusu kullanmanı önermiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Ben ilk 1 avuç kullanırım hatta bazen sonra yarım avuç daha eklerdim
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Ocak 2022 #30 484334 dedi: @DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben bir de bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam siz resmen aşırı hatalı bir banyo yapıyorsunuz ve sadece israf yapıyorsun, şampuanı avuç içine göz kararı döksen yeter.
484334 dedi: @DashMatters @Ahmet Kerem Yücel @ReznooW @Bevkay @Rosselli @hkmain Ben bir de bol şampuan kullanıyorum etkisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam siz resmen aşırı hatalı bir banyo yapıyorsunuz ve sadece israf yapıyorsun, şampuanı avuç içine göz kararı döksen yeter.