Her gün duş almak

Makaleler
1
Yer
Asylum
Merhaba. Son birkaç ay önceye kadar her gün şampuanla duş alan birisiydim fakat her gün şampuanla duş almanın saçlara zararlı olduğunu duyduğumdan dolayı 2 günde bir duş almaya başladım. Ayrıca sülfatsız bir şampuan kullanmaya başlamam ve 2 günlük duş ile orta-uzun arası bir saçlarım önceye göre daha az saç döküyormuş gibi bir izlenim bıraktı bende. Buraya kadar iyi güzel sıkıntı yok fakat sorun şurada başlıyor ki, ben 2 günlük yağlı saç ile duramıyorum. Sorun kaşıntı veya alerji gibi bir şey değil direkt olarak duramıyorum rahatsız hissediyorum. Her sabah duş almak da zor olduğundan ve duş alabileceksem en iyi vakit akşam eve geldikten sonra olduğundan 2 günlük yağlı saç beni gün içinde rahatsız hissettiriyor. Ayrıca şampuan ve saç nemlendirici dışında başka bir saç bakım ürünü kullanmıyorum.

Bu konuda benim için en ama en önemli mevzu temiz saç. Ondan sonra gelen de ter. Malum yaz geldi ve havalarda ısınmaya başladığından doğal olarak daha fazla terliyoruz. O yüzden sizden her gün duş alabilmem için saçlara zararlı olmayan şampuan, herhangi bir saç bakım ürünü veya herhangi başka bir tavsiye ne olursa artık bir öneri bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı