Çözüldü Her işlemci dahili ekran kartı var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CLKgraphıc

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bir R6:Siege profesyonel oyuncusu ile oyunundaki kasma hakkında konuşuyorduk. İşlemci hızının oyun sırasında 0,76GHz'den yukarı çıkmadığını söyledi. Konu açıldı ve dedi ki her işlemcide dahili ekran kartı vardır zaten. Bu doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Değildir. Örnek vermek gerekirse i5-9400F işlemcisinin dahili grafik birimi yoktur. Bir diğer örnek Ryzen 5 3600 olacaktır, aynı şekilde bu işlemcide de bulunmamakta. Yalnız oyun içindeki işlemci hızı ile işlemcinin barındırdığı dahili grafik biriminin arasındaki bağı çözemedim.
Değildir. Örnek vermek gerekirse i5-9400F işlemcisinin dahili grafik birimi yoktur. Bir diğer örnek Ryzen 5 3600 olacaktır, aynı şekilde bu işlemcide de bulunmamakta. Yalnız oyun içindeki işlemci hızı ile işlemcinin barındırdığı dahili grafik biriminin arasındaki bağı çözemedim.

Çözüm
0.76 GHz konusunda işlemci hızı konusunda kesin konuşuyorum eğer cihaz laptop ise şarj aletini orijinal alsın sorununu çözecektir. Eğer şarj aleti orijinal ise (dikkat, bozuk olabilir) veya cihaz masaüstü ise bu durum da soğutma problemlerine işaret eder. Geçmiş bir konum:
Gittigidiyor üzerinden 100 TL'ye 2. el orijinal şarj cihazı aldım :) Sonuç:
1578187709209.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı