Her konuya Dahua bileşen atan üyeler

Makaleler
13
İyi sosyaller. Birkaç haftadır her konuya Dahua markalı çöp bileşen atan üyeler görüyorum ve cevap bile vermiyorlar, sadece atıp geçiyorlar. İnsanları yanlış yönlendirdiklerini ve forumda bulunmamaları gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
@Emre C

Hep benzer markalar ve benzer ürünler önermişler. Amaç yanlış yönlendirme değil de başka bir şey olabilir. ✍️
Fonlanıyor olabilirler mi? Rastgele bir küçük şehirde yaşıyorum ve buradaki bir bilgisayarcı Dahua yetkili satıcısı oldu. Pasif hâlde değil Dahua. Belki de fonluyorlar, nereden bileceğiz? Hani tamam, biri gider bir ürün satın alır, memnun kaldı diye herkese önerir ama bu bir kişi olur. Hadi taş çatlasın iki kişi. Bunlar ne ama? Ayrıca çok kısa bir zaman diliminde türediler ve bir kere cevap verdikleri yok dönüp.

Keşke linkini eklediğiniz konularda bulunan üyeleri konuya etiketleseydiniz. Belki gelip kendilerini anlatma ihtiyacı hissedebilirler.

Keşke linkini eklediğiniz konularda bulunan üyeleri konuya etiketleseydiniz. Belki gelip kendilerini anlatma ihtiyacı hissedebilirler.
Adamlara kaç defa "çöp bu ürünler, alınmaz, tercih edilmez" dedik, kaç kere beğenmedim attık, bir tane cevap yok. Buna cevap vereceklerini sanmıyorum.

Şimdi baktım da hepsinin profili gizlide. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı