- Makaleler
- 13
İyi sosyaller. Birkaç haftadır her konuya Dahua markalı çöp bileşen atan üyeler görüyorum ve cevap bile vermiyorlar, sadece atıp geçiyorlar. İnsanları yanlış yönlendirdiklerini ve forumda bulunmamaları gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
@Emre C
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
@Emre C
M.2 SSD önerisi
Şu anda halihazırda 240GB SSD+ 2TB HDD'dim var. Anakartımdaki M.2 SSD yuvası boş durumda, oraya 250GB gibisinden ufak sadece Windows ve birkaç programı yükleyeceğim SSD almak istiyorum, şimdiden tavsiye için teşekkürler. Bütçe F/P olursa sevinirim.
Ucuz yollu SSD önerisi
Bizim berbere maç izlemelik PC topluyoruz. Bir tane kasa var Pentium 2004 yılından kalma. Onun içine 4. nesil i3 + anakart + 4 GB RAM'i arkadaşımın çıkma bilgisayarından 1000 liraya anlaştım. iGPU ve çalıştığından emin olduğumuz için mantıklı geldi. HDD yerine de SSD ayarlayacağım buna. SSD işi...
1.000 TL en az 512 GB M.2 SSD önerisi
Merhaba, ilk defa bir M.2 SSD alacağım ve nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum. Anakartımın internet sayfasında SSD için ayrılan bölüm şu şekilde: 512 GB bir SSD arıyorum, bütçem 1K civarında. Mümkün olduğunca bütçenin aşılmaması iyi olur. Gördüğüm kadarıyla bu bütçeye yok fakat eğer varsa...
1500 TL'ye A320M-R uyumlu RAM önerisi
Anakartım ASUS Prime A320M-R. Ballistix Crucial 8 GB 2666MHz CL16 RAM'im var. 16 GB yapmak istiyorum fakat aynı RAM'dan bulamadım. Sizin önerileriniz var mıdır?
1000₺ SATA SSD önerisi
Dostlar selam, Max 1000TL bütçem var çok bakındım ama Kioxia dışında düzgün bir ürün bulamadım. James Donkey kullanmışlığım var hala aktif çalışıyor ikisi arasındayım ama James Donkey ile sorun yaşayanda varmış onu bilemedim. Kioxia dışında güzel bir alternatifiniz var mı? M.2 Soketim dolu...
1000 - 1500 TL'ye SATA SSD önerisi
Merhaba, kullandığım sistemde depolama kısmında sorun yaşıyorum. Daha doğrusu 500GB'lik M.2 SSD'ye oyunlarımı sığdıramadığım için HDD'ye atmak durumunda kalıyorum ve HDD'de Online oyun oynamak benim için eziyet haline dönüşüyor. M.2 için yer kalmadığından dolayı çözümün 1 TB SATA SSD olduğunu...
DDR4 16 GB 3600MHz RAM önerisi
Merhaba, DDR4, 16 GB, 3200MHz bir RAM arıyorum. Öneriniz var mıdır? Benim bulduklarım şunlar...