Her Konuya Yöneticileri Etiketlemek

Temha

Megapat
Daha fazla  
Her konuya yöneticileri etiketleyenlere sinir oluyorum 3. mesajını yazmış hemen (Recep Baltaş, Ali Güngör, Mikail fidan...). Kendi sorununu direkt en üst en önemli sorun zannediyor, o zaman sosyaldeki binlerce üye niye var binlerce üyenin yöneticileri etiketleyip konu açtığını düşünsenize bence sorunun ciddiyetine göre ve mesaj sayısına bağlı olarak ceza yemeleri lazım.

Sadece bu tarz konu açanlar çok olduğu için derdimi paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Panik yapmayın :D Bu bence gayet doğal bir durum. O sözünü ettiğiniz üyeler o etiktetledikleri yetkililerin sorunlarına kesin çözüm bulacağı umuduyla etiketliyor sonuçta.
Varsın etiketlesin, yetişirlerse- fark ederlerse zatan cevap verirler. Olmadı işin içinde ölüm yokya :)

Bazı konularda yöneticileri çağırmak mecbur oluyor o zaman etiketliyorum:) Ama gerekli gereksiz etiket atmak bence de yapılmaması gereken bir davranış:.

Geçen 2 yıllık konuya güncel mesaj atan bir kaç kişi vardı. Konu hortlatmak yasak olduğu için rapor edecektim. Ama mesaj atanların sayısı 5 kişiye kadar çıktı. Hepsini rapor etmenin doğru olup olmadığını bilmiyordum. Ben de doğru olanı yapması için Yusuf Ensar Ertan moderatörümüzü etiketledim. 30 saniye sonra bildirim geldi ve şöyle yazıyordu: ''Gerekli durumları rapor edebilirsiniz etiketlemenize gerek yok.''

Eğer bunu gerçekten yardıma muhtaç olduğu için yapıyorsa bence sıkıntı yok. Gerçi birçoğunun derdi sanıyorum sadece onlarla iletişime geçebilmek yoksa forumda bir çok konuda bilgi seviyesi güvenilir ve yardımsever insan mevcut.

Bu zamana kadar yöneticiler forumda kaliteyi bozan - hoşlarına gitmeyen her şeye yaptırım uyguladılar bu durumdan rahatsız olsalar idi şu ana kadar bunun önüne geçilirdi.

O etiketlemelerin sebebi yardıma ihtiyaçları oldukları için ve o kişilerin net bilgi vereceğini bildikleri içindir. Basit konulara etiketleyenler cezalansın demeyin. Çünkü size basit gelen o kişiye zor gelmiş demek ki yardım istiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı