Her maç script geliyor

Raporlarken açıklama yazıyor musun eğer yazmıyorsan en azından 2 3 kelime ile adamın nasıl script olduğunu açıkla %80 ihtimalle ban yer.

script kullanan biriyle tanıştım oyun sonu bilet atmıştım. Ondan sonra arkadaş falan olup samimi olduk 2 aydır script kullanıyordu ve hesabı yeni ban yedi. Bu 2 ay boyunca Riot ne yaptı acaba hala düşünüyorum

Bende arada sırada West'te oynuyorum, "emerald" yani "zümrüt", S3'ten beri oynayan, West'te challanger / TR'de chal 20 olmuş biri olarak söyleyebilirim ki ömrü hayatımda bu oyunda gördüğüm en kötü elo. D4-D5 elohellini bilen bilir ve bu emerald onun en az 2-3 katı kötülük seviyesinde. Bu bir sitemdir :D
Konuya gelecek olursakta, TR'den vazgeçmemiş olmanız bile sizin hatanız. West'e geçiş yapın, eğlenmenize bakın. Evet orada da sorun çok ama en azından bu denli hileler mevcut değil ki illa vardır ama ben Max 2 ya da 3 kez denk gelmişimdir son 3-4 sezonda.

50, 60 pingde nasıl rahat edeceğim bilmiyorum. Ping 10'dan yukarı çıkınca bile psikolojik olarak rahatsız ediyor beni.
 
50, 60 pingde nasıl rahat edeceğim bilmiyorum. Ping 10'dan yukarı çıkınca bile psikolojik olarak rahatsız ediyor beni.
Bu konuda hak veriyorum aslında ama hiç TR'de main hesap kullanmadığım için alışkınım. Sizde alışırsınız bence ve Westte gerçekten daha kaliteli oyunlar döner.
 
Demek istediğimi anlamadın. Olay sadece feed değil. Benim takımıma TF'de neler yapacağını bilecek kadar zeki insanlar gelmiyor pozisyon almayı bilmiyorlar. Videodaki takım her ne kadar feedlese de oyun bilgileri var. Sabahtan beri alay etmeye çalışıyosun benimle aptal yerine koyuyosun. Yorumlarını bildireceğim haberin olsun.

Sana bu elolarda takılanların hatasını anlamadığını anlatmaya çalışıp, öğretici bir içerik üreticisi tavsiye ettim ama sen bunu alay ve hakaret algıladın. Scriptler yüzünden değil fazla narsist davrandığın için bu sorundan muzdaripsin. gl hf

Not olarak;
Arkadaş benim mesajlarımı alay olduğu için bildirecekmiş. Oyun bilgileri var dediği takımda Xin Zhao'yu oynayan oyuncunun , syandra ultisine attığı flashı görüyorsunuz. Zümrüt elo.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    335,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    387,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Taowb, anıl, elayja, valiant, Garen for Win vb gibi bir sürü kanal izliyorum zaten.

Şu mesajı görene kadar gayet de hak verip, karşıda script olabileceği düşüncesindeydim ama bu kanalları izleyip benim takımıma şöyle böyle adamlar geliyor demen garip. Silver eloda warwick oynayan, sadece garen otp, gene silver top laner abileri izlediğin sürece oyunu taşımayı öğrenemezsin. Daha üst seviyeden kanallara bak. Jungle oynuyorum diyorsun, Closer'in türkçe videoları var. Olmasa youtubede Oner'in Peanut'un kanallarında oyun tekrarlarına bak. Bu adamlar aynı platformda ve eşit mi sence :D ?
 
Şu mesajı görene kadar gayet de hak verip, karşıda script olabileceği düşüncesindeydim ama bu kanalları izleyip benim takımıma şöyle böyle adamlar geliyor demen garip. Silver eloda Warwick oynayan, sadece Garen OTP, gene Silver top laner abileri izlediğin sürece oyunu taşımayı öğrenemezsin. Daha üst seviyeden kanallara bak. Jungle oynuyorum diyorsun, Closer'in Türkçe videoları var. Olmasa YouTube'da Oner'in Peanut'un kanallarında oyun tekrarlarına bak. Bu adamlar aynı platformda ve eşit mi sence :D?

Closerde izliyorum zaten.
 
Lulu Kog'Maw gelirse dodge at gitsin 3 LP. 20'den iyidir. Rakip eğer ban hakkını kullanmamış Viktor Syndra Xerath Ezreal varsa direkt dodge atın özellikle zümrüt veya dia elodan bahsediyorum bunları yapmazsanız gerilersiniz lig de düşersiniz.
 
Bu rezalet oyunda her 20 maçın 3'ünde script oluyor. Zümrüt 2 rankım var bunlar yüzünden 3'e düştüm. Wukong sıralamam 20'den 32'ye kadar geriledi bunlar yüzünden. Rapor bir işe yaramıyor, ana ekrana bildirim gelmiyor kafayı yemek üzereyim. Sizce ne yapılmalı?

Riot Games uyuyor.
Ne yapmalısın konusuna cevap olarak bizim yıllar önce yaptığımız gibi oyunu bırak.
 
League of Legends akıl sağlığına zarar veren bir oyundur yasaklanmalı. Ben çözümü silerek buldum 3 yıldır oynamıyorum ve eski huzuruma kavuştum küfür etmeyi bıraktım.

Not: 28 yaşımdayım ve sezon 1 de LoL'e başlamıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı