Her maç script geliyor

script kullanan biriyle tanıştım oyun sonu bilet atmıştım. Ondan sonra arkadaş falan olup samimi olduk 2 aydır script kullanıyordu ve hesabı yeni ban yedi. Bu 2 ay boyunca Riot ne yaptı acaba hala düşünüyorum



50, 60 pingde nasıl rahat edeceğim bilmiyorum. Ping 10'dan yukarı çıkınca bile psikolojik olarak rahatsız ediyor beni.
Ah c'mon dostum. Dotada sabit 67pingle oynuyoruz. O da ruskilerin güzel hatrını çekmek için. Bizim hiçbir zaman local serverımız olmadı. 50 ping vs çerez işi yaparsın :D
 
Script ban yese gider yeni hesap alır ve hileyle oynamaya devam eder karşıma 2 pre script geldi bildiğin dodge ayarlarını fullemisler aslada kapatmiyorlardi insan az legit oynar arada ayıp olmasın diye kapatır hiç kapatmiyorlardi biri Jungle diğeride suptu ikisini de ezdim chatte ailevi değerlere küfür edip hile olmadıklarını iddia ettiler küfürlü şekilde hayır yine hileysen üstüne bu kadar belli ediyorsan ya sustur ya da hileysem hileyim reple geç desin ne kadar gereksiz insanlar.
 
Bu rezalet oyunda her 20 maçın 3'ünde script oluyor. Zümrüt 2 rankım var bunlar yüzünden 3'e düştüm. Wukong sıralamam 20'den 32'ye kadar geriledi bunlar yüzünden. Rapor bir işe yaramıyor, ana ekrana bildirim gelmiyor kafayı yemek üzereyim. Sizce ne yapılmalı?

Riot Games uyuyor.

Önceden sc, LoL skin vs. kullandıysan ranked oyunlarda karşına sc gelme olasılığı artıyor(gizli bilgi) bir de hile kategorisinden raporlandıysan karşına veya yanına sc gelme olasılığı artar. Saçmalama diyebilirsin ama LoL para kazanmak için her şeyi yapıyor alt sistemde güven faktörü denen bir sistem var küfür etmeyen veya sc kullanmayan bir oyuncu yeşil alan ile eleştiriliyor küfür eden oyuncu sarı oyuncular ile eleştiriliyor kırmızı alanda bulunan oyuncular da sc toxic ve küfürbaz takımlarla eleştiriliyor örnek vermem gerekirse CS de hile açarsanız bir süre sonra karşınıza hile gelmeye başlar bu oyun içinde bir uyarıdır siz hileyi kullanmaya devam ederseniz banlanırsınız LoL de de aynı kırmızı çizgiyi geçtiğin an banlanıyorsun oto bir şekilde.

Ah C'mon dostum. DotA'da sabit 67pingle oynuyoruz. O da ruskilerin güzel hatrını çekmek için. Bizim hiçbir zaman local serverımız olmadı. 50 ping vs çerez işi yaparsın :D

Yani kısacası ne kadar az küfür edip hile kullanmazsanız takımınızın kalitesi de bir o kadar artar.
 
Eskiden LoL de hile olmaz diye güvenirdik şimdi Valorant'ta hileler gün yüzüne çıkmasın diye replay özelliğini getirmeyip bir de üstüne LoL'deki anti-cheat sistemini de kapattılar herhalde geçmiş olsun.
 
Eskiden LoL de hile olmaz diye güvenirdik şimdi Valorant'ta hileler gün yüzüne çıkmasın diye replay özelliğini getirmeyip bir de üstüne LoL'deki anti-cheat sistemini de kapattılar herhalde geçmiş olsun.

Zaten zamanında Valorant oynama sebebimiz hile açılması imkansızmış gibi davranmalarıydı şu an isim vermek istemiyorum ama bu forumda da Herkes'in bildiği kolayca erişilebilien m ile başlayan ve C ile başlayan hile siteleri var üst üste aimbot wh gibi hileler gelince araştırmaya başladım ve öğrendim çok basitmiş öyle para vermedende rahatça hile alınabiliyormuş hatta hile forumundaki üyeler Elmas'a çıktım daha ban yok şuna çıktım daha ban yok gibi mesajlar atıyorlar yani sizin karşınızada geliyorlar ben Valorant'ı sildim LoL'e arada giriyorum LoL'deki scriptleri bir şekilde halledilebiliyorsun. Hatta diyorsan 3-5 elde bir sc geliyor diye önce pre gireceksin ve skillshot olmayan karakterler alacaksınız rahatça halledebilirsiniz.
 
LoL'ü bıraktım kafam rahat. 2 yıldır oynamıyorum. TFT'den devam bazen aram oynadığım oluyor. Onun dışında da Online oyun oynamıyorum. Sigara bırakmak gibi azaltarak bırakmak lazım. Önce zorlanıp sonra kurtuluyorsun.
 

Geri
Yukarı