Her öğretmen kutsal mı?

Etik denilen olgu bu sebeple var. Herhangi bir görevi icra ederken o mesleğin etik sınırlarına riayet etmeyen kişilerin, o mesleğe sahip olduğunu zannederek yaptıkları eylemlerin meslekle alakası yoktur.

Öğretmenlik, insan için en önemli görevlerden biridir ve uygulanırken en dikkat edilmesi gereken mesleklerdendir. Bir çöpçünün işini yanlış ya da savsaklayarak yapması durumunda ortaya çıkacak etki ile öğretmenin öğrencisinde yapacağı yanlışlar neticesinde oluşacak etkinin farkına bakılırsa, önem derecesi daha iyi algılanabilir.

Kutsal mıdır? Meslek bence kutsaldır, o etikete haiz kişilerin o kutsallıktan alacakları pay tamamen kendi icraatlerine bağlıdır.

Bana göre öğretmenlik hariç hiçbir meslek kutsal değildir, mesleklere ekstra anlam yüklemenin saçmalık olduğunu düşünüyorum.
(Simitçi=mühendis=polis)

Çocukları döven hocalar kutsal mı? Bravo başka hiçbir şey demiyorum.

Öğretmenler değil öğretmenlik kutsal bir meslektir

İlk okulda sınıf öğretmenin bir cet veli vardı boyum kadar soru yapamadığım da kalçama vuruyordu üzücüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…