Her sabah boğaz kuruluğuyla uyanmak

Osman balcı

Hectopat
Daha fazla  
Her yaza girişte genelde mayıs'ın sonlarinda başlayıp ağustosa doğru biten bu durum her sabah uyandığımda 1 saat durmadan su içmeme neden oluyor. Yutkunamıyorum bir öneriniz var mı? Neden oluyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece burundan nefes almakta zorlanıyorsanız vücut doğal olarak ağızdan nefes alma eğilimine geçer ve bu da damakta kuruluk yapar. Sürekli olarak benzer durum oluyorsa hidrasyon da düşer.

Doktora görünmenizi öneriyorum.
Burundan hava alamıyorsunuz gece yüksek ihtimalle.

Her yaza girişte genelde mayıs'ın sonlarinda başlayıp ağustosa doğru biten bu durum her sabah uyandığımda 1 saat durmadan su içmeme neden oluyor. Yutkunamıyorum bir öneriniz var mı? Neden oluyor olabilir?
Ağzınız açık uyuyorsanız o sebepten olabilir, bende ağzım açık uyuyunca öyle oluyor.

Gece burundan nefes almakta zorlanıyorsanız vücut doğal olarak ağızdan nefes alma eğilimine geçer ve bu da damakta kuruluk yapar. Sürekli olarak benzer durum oluyorsa hidrasyon da düşer.

Doktora görünmenizi öneriyorum.
Burundan hava alamıyorsunuz gece yüksek ihtimalle.
Sorun bu tamamen. Buhar makinesi veya odanıza bir kap içinde su koyun. Doktorum bana böyle önermişti. Nemlendirir yapan Buhar makinesi aldım bu sorun çözüldü bende. Benim burnumda kuruyor v3 kaniyordu ekstradan.

Nemden dolayı olabilir ben aynı durumu çoğu zaman İstanbul'da yaşıyorum ama İzmir'e falan gittiğimde hiç yaşanmıyor odanızda klima falan varsa gece uyumadan önce açıp odadaki nemin gitmesini bekleyebilirsiniz odamda klima yok benim salona falan gittiğimde içim güzelleşiyor kelebekler uçuşuyor resmen ama yine de bir doktora görünebilirsiniz bu durum için sorununuz geçmez ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı