Ahmet kenger
Hectopat
Daha fazla
Bazı arkadaşlar dalga geçer gibi yorum atmış sonuçta kimse bilmiyor buralara nadıl getirdiğini ilk başladığımız sene dayımın orada çalışıyordum marangozlukda aylık 300TL alıyordum 10 yaşında falandım ilk dükkanı açarken sadece 2 çeyrek altınımız vardı 10 yaşımdan beri sabah saat 7.30 da çıkarım her gün evden ilk dükkanı açarkan 2 çeyrek tam hatırlamıyorum 800TL civarı olması lazımdı dükkan kiramız 450TL idi ve içine neredeyse ürün alacak para yoktu ama o zamandan bu zamana hep çabaladım bir şeyler yapmak için maddi durumlardan dolayo okulu bıraktım ortaokulda vs idim hocalarım durumu bilince geçirdi beni ki ortaokul 1'e kadar gittim çokda başarılı idim ama oda kısmet değilmiş şu an tek korkum afedersiniz ama ben 7 sene boyunca köpek gibi çalıştım iş yerini kapatınca yapılacak işlere gittim ve şu an oranın satılık olması beni çok üzüyor ilk arabamızı oranın parası ile almıştık emeğim çokdu herkes arkamdaydı şu an babam bile tutmuyor beni benim koskoca 7 senem çöp oluyor ona yanıyorum ben her sabah giderken gözyaşlarımı tutamıyorum ve orası satılınca yapabileceğim en fazla şey fabrikaya gitmek olacak o kadar çabalamama rağmen neden başaramadım bilmiyorum neden kötü olunca babam bile arkamda durmadı en güvendiğim insan babam ben çocukluğumda bile okula gitmedim oyun oynamadım çalıştım ve şu an orası satılınca benim hiçbirşeyim kalmıyor.