Her şeyden bıktım

Bunun bilincinde olmana rağmen hâla ailene harcama yaptırma derdindesin.

Aileme nerede harcama yaptırma derdindeyim söyler misiniz? Bana verdikleri haftalık maaşa bir ekleme yapmalarını istemedim. Düzgün okuyun sonra cevap yazın.

Babamın telefonu bozuldu, gitti tanıdığından aldı. Elinden düşürmüyor şimdi. Ben 6 yıldır Samsung Galaxy J2 ile idare ediyorum. Hava soğuk olduğu için ekran zar zor açılıyor.

Hocam her şey zamanı gelince yoluna girer, sabırlı olun. Baban senin düşmanın değil, elbet o da biliyordur bilgisayarının sorunlu olduğunu. Belki bakarsın hiç beklemediğin bir zamanda hayalindeki bilgisayar elinde olur. Allah sabırlı olan ve isyan etmeyen kullarına hayal ettiğinin en güzelini verir.

Babamın telefonu bozuldu, gitti tanıdığından aldı. Elinden düşürmüyor şimdi. Ben 6 yıldır Samsung Galaxy J2 ile idare ediyorum. Hava soğuk olduğu için ekran zar zor açılıyor.

Benim ailem işte hocam .

Hocam tamam babanız böyle biri olabilir fakat niye eziyet etme gereği duydunuz?

Hiçbir şey yok diyor sinir ediyor beni. Hayalimdeki bilgisayar zaten elimde hocam. Düzgün çalışmıyor sorun o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…