Her şeyden sıkıldım

Psikoloğa başvurmanı öneririm.

Ergenlik sıkıntısı, dışarı çık nefes al gez.
Havuza gittim zabıtalar kapatmış hocam. Yaşıtım yok dışarıda ve Adana'da yaşıyorum dışarı çıkmak bile tehlikeli.
Yürüyüş yapabilirsin yürüyüş yapmak güzeldir ben yapıyorum dün 10000 adım attım :).
5 - 6 Km civarı yürümüş olabilirim dün.

Çok normal. Öncelikle kendinize birşeyler katacak bir hobi bulmaya çalışın. Örnek olarak animasyon yapıp YouTube a atmak,Müzik aleti çalmayı öğrenmek,kodlama öğrenmek ve daha birçok şey. Veya bunlar sizi sarmadı mi? Arkadaşınız varsa zaman geçirebilecek birşey yapın. Elinizde PCde varmış. Yukarıda dediğim aktiviteleri yapabilirsin. Yada klasik yönden gidelim. En basitinden ders çalış. Yeter ki kendine birşeyler kat.

Öncelikle merhaba uzun uzun yazıp vaktinizi öldürmek istemiyorum. Sorun başlıkta olduğu gibi her şeyden sıkıldım. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Bilgisayar oyunları sarıyordu fakat malum PC 2012 sonrası oyunları açmıyor. Güzel bir PC almak için çalışmak istedim. Sanayi işi buldu bir arkadaş bana aylık 2000 TL veririm demiş. PC fiyatlarına baktım ve vazgeçtim. Geçen ay 4 - 5 k olan PC şu an 11 - 12K ( 1660 Super örnek olarak.) CS:GO hilelerden bıktım bıraktım. 20 gündür evde tekim herkes İstanbul'da. Evde oturunca da halime üzülüyorum. Karantinadan dolayı hiç sokağa çıkmadım neredeyse 10 kilo aldım göbek sarkmış gidiyor. Okul açılacakmış bu göbekle de gitmeye çekiniyorum açıkçası. Tüm gün evde oturmuş, sosyal medyada dolanıyorum ve ondanda sıkılıyorum. Zevk aldığım en ufak bir şey yok. Bu halim ne sizce kafayı yemek üzereyim.

Göbeğini boş ver yemek ye yemek yemek çoğu kişiyi mutlu eder anı izleyebilirsin ama bazı animeler durumunu daha kötüye çevirebilir metro serisine başla kitabını oku oyununu oyna.

Çok normal. Öncelikle kendinize birşeyler katacak bir hobi bulmaya çalışın. Örnek olarak animasyon yapıp YouTube a atmak,Müzik aleti çalmayı öğrenmek,kodlama öğrenmek ve daha birçok şey. Veya bunlar sizi sarmadı mi? Arkadaşınız varsa zaman geçirebilecek birşey yapın. Elinizde PCde varmış. Yukarıda dediğim aktiviteleri yapabilirsin. Yada klasik yönden gidelim. En basitinden ders çalış. Yeter ki kendine birşeyler kat.
Animasyon yapmayı araştırdım hocam bugün. Zevk alacağım bir şeye benziyor. Fakat nereden ve ne ile başlayacağımı bilmiyorum. Araştırırken bile sıkılıyorum.
6 kez TWD bitirdim. Tekrar başlamayı düşünüyorum fakat yoruldum.
Arkadaşlar sizin oynadığınız düşük sistemli Online oyun var mı? Arkadaşım fazla değil ve çoğu Valorant rank kasıyor benim PC 15 - 20 FPS alıyor. Varsa benim durumumda olan arkadaşlar DC'den konuşabiliriz.

Öncelikle merhaba uzun uzun yazıp vaktinizi öldürmek istemiyorum. Sorun başlıkta olduğu gibi her şeyden sıkıldım. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Bilgisayar oyunları sarıyordu fakat malum PC 2012 sonrası oyunları açmıyor. Güzel bir PC almak için çalışmak istedim. Sanayi işi buldu bir arkadaş bana aylık 2000 TL veririm demiş. PC fiyatlarına baktım ve vazgeçtim. Geçen ay 4 - 5 k olan PC şu an 11 - 12K ( 1660 Super örnek olarak.) CS:GO hilelerden bıktım bıraktım. 20 gündür evde tekim herkes İstanbul'da. Evde oturunca da halime üzülüyorum. Karantinadan dolayı hiç sokağa çıkmadım neredeyse 10 kilo aldım göbek sarkmış gidiyor. Okul açılacakmış bu göbekle de gitmeye çekiniyorum açıkçası. Tüm gün evde oturmuş, sosyal medyada dolanıyorum ve ondanda sıkılıyorum. Zevk aldığım en ufak bir şey yok. Bu halim ne sizce kafayı yemek üzereyim.
Anime izlemeni ve manga okumanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı