Her şeyden sıkılmak

KLETHRA

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi her şeyden sıkılmaya başladım. Resmen kendimi sorguluyorum ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yaşım şu an 19, yakında 20 yaşıma gireceğim. Acaba artık tamamen olgunlaştığım için hayatımda değişiklik mi yapmam gerek? Ya da ergenlik dönemi gibi bu da bir dönem olarak geçici bir şey mi?

"Sen doğduğunda senle beraber gelen bir sıkıntı mı?" hayır. "Senle beraber ölene kadar duracak bir sıkıntı mı?" hayır. Geçecek. Her şey geçici bu hayatta.:)

Kendini sorgulama, istediğin gibi davran yaşamın boyunca bir tek kendinden nefret etmeyeceksin, bunu yapmak zorundasın. Bağımlı olduğun bir şeyden sıkılınca genellikle böyle sıkıntı basıyor. Ya da hayatın uzun süre tekdüze geçiyorsa. Bunun çözümü farklı uğraşlar edinmen. Şu an hava çok güzel ve ben bunu yazarken dışarı çıkamıyorum. Ayağım en az kırılmış kadar oldu. Basamıyorum ayağımı. Sen ise dışarı çıkabiliyorsun ama yapmak istemiyorsun ne tuhaf değil mi...

He bir de şunu söyleyeyim, hayatı o kadar ciddiye alma. Hayatı al elinle oyna. Şu an ayağım davul gibi şişmesine rağmen dünyanın en mutlu insanı benim gibi takılıyorum. Kafamı yarmıştım, o zaman da öyleydi en önce espri yapan bendim. Ağabeyim falan hep ne adamsın diyorlardı. :)

Düşünme tarzını beğendim yalan değil okurken rahatladım valla. Aslında ihtiyacım olan gaza getirilmek gibi :D Baksana senin yazını okuyunca içimden sıkıntıların birazı gitti resmen :D @Yetheeer

Hayati ciddiye alma lafi olmamis...
Ciddiye alirsak sunu soylemem lazim mesela bilgisayar oynuyorsun. Bir oyunu 2 kere bitirdin ve artik sıkıldin. Baska oyuna gec o zaman. Hayatinda sıkılmaman icin once kendine hedef belirle. Ben bunu yapacam lan de :D. Onun icin ugras cabala. Tabiki belirledigin hedef sevdigin bir sey olmali. Ona ulasmaya calisirken egelenmelisin de. Daha sonra bir diger tavsiyem ise spor edinmen ve farkli sosyal aktivitelerle ugrasman lazim. Mesela yuzmeye git ben bayilirim yuzmeye. Sevdigin ve basarili oldugun bir sey bul ve dediklerimi yap :)
@Janissary Kardesim bu tam sana gore bir konu :D.

Düşünme tarzını beğendim yalan değil okurken rahatladım valla. Aslında ihtiyacım olan gaza getirilmek gibi :D Baksana senin yazını okuyunca içimden sıkıntıların birazı gitti resmen :D @Yetheeer
Bu düşünce yapısına ulaşana kadar 72 saat uyuyamadığımı bilirim. :) 72. saatten sonra uyuma pozisyonumu görsen Deep Web 10. seviye diye videoya çekersin. :ROFL:

Yazdıklarınızı uygulayacağım artık bakalım nasıl olacak :D Ya bilmiyorum bence bu da ergenlikten sonra gelen düşünce olgunluğu gibi bir dönem. Çünkü gerçekten bazen öyle kötü oluyorum ki herşey sıkıcı ve saçma geliyor. Ama yorumlarınızda yazdıklarınız gerçekten doğru. Bir tek kendimden sıkılmıyorum ve kendimi seviyorum :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı