Her şeyi C diskinde depolamak sistemi yavaşlatır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Format atarken sadece C diski yaptım. Oyunları ve dosyaları C diskinde depolamak sistemin performansını düşürür mü? Diski bölmeli miyim? Teşekkür ederim.

SSD var mı? Eğer SSD ise ve bu SSD'de DRAM cache yoksa tam kapasiteye yaklaştıkça yavaşlamaya başlar, aynı zamanda ömrü de kısalır. Cache varsa ise sonuna kadar doldursan da pek bir yavaşlama olmaz.

Bölseniz de bölmesenizde bir sorun olmayacak. Yalnız SSD varsa veya alacaksanız Windows'u SSD'ye oyunları da HDD'ye kurun.
Hocam bu sefer oyunlar yavaş olmaz mı? Depolamayı pek bilmiyorum.

Şimdi hocam arkadaş diyelim 240 GB SSD'si var yarısı zaten Windows yüzünden dolacak e bir tane GTA 5, Fortnite, Rainbow Six Siege diyelim SSD'de yer kalmayacak o yüzden dedim. Ha çok fazla oyun indirmeyecekse SSD'ye kurabilir evet.
Yok onu bende biliyorum ama herhangi bir yavaşlama olmaz dimi. Windowsa ağırlık verme gibi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı