Her sisteme 600-700W PSU öneren kitle

Makaleler
61
Bu son birkaç yıldır çok yaşanıyor. Böyle kanser bir kitle türedi Sosyal'de. Adam sistemde kullanılan ekran kartı ne olursa olsun 600-700W'lik PSU öneriyor. Sebepte standart: "İleriye dönük olsun". Sanki memlekette 2 senede bir sistem değiştiren insan dolu da. Birçoğumuz en aşağı 6-7 sene kullanıyoruz bütün parçaları bozulmazsa.
Adam GTX 1650'ye bile 600W öneriyor. Önerdiği de dandik bir marka, sertifika falan hak getire. Halbu ki düzgün markanın kaliteli bir 500W modeli çok daha uzun vadeli olacak.

Bu son birkaç yıldır çok yaşanıyor. Böyle kanser bir kitle türedi Sosyal'de. Adam sistemde kullanılan ekran kartı ne olursa olsun 600-700W'lik PSU öneriyor. Sebepte standart: "İleriye dönük olsun". Sanki memlekette 2 senede bir sistem değiştiren insan dolu da. Birçoğumuz en aşağı 6-7 sene kullanıyoruz bütün parçaları bozulmazsa.
Adam GTX 1650'ye bile 600W öneriyor. Önerdiği de dandik bir marka, sertifika falan hak getire. Halbu ki düzgün markanın kaliteli bir 500W modeli çok daha uzun vadeli olacak.

Katılıyorum.

Bende 1650'ye 600W öneren kimse görmedim.

(Yeni nesil) oyun oynayan kim yükseltme yapmadan 6-7 yıl sistem kullanıyor ki? Hele bir de giriş seviyesiyse.

Bir de öyle bir olay var. 6-7 yıl yükseltme yapmayacaksa yeni nesil oyunlar için RTX 2080 TI-3070 denginde bir kartı olması gerek. Ve o bütçeye de 600 gerekiyorsa 700-750 önermek gayet normal bir durum.

Bir de öyle bir olay var. 6-7 yıl yükseltme yapmayacaksa yeni nesil oyunlar için RTX 2080 TI-3070 denginde bir kartı olması gerek. Ve o bütçeye de 600 gerekiyorsa 700-750 önermek gayet normal bir durum.
Benim evdeki sistemimde Chieftec Polaris 750W vardı (Performance GD ile aynı). RX6900XT ile yükseltme yapmayı düşündüğüm için GameMax 1050W PSU aldım, keşke baştan ileriye dönük bir şey alsaymışım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı