AhmeT75
Hectopat
Daha fazla
100'ü alın hocam. Altyapı gelince geçersiniz. 100'ü küçük görmeyin, ben kullanıyorum hızlı gayet."Şimdilik" yok diyorlarancak hocam böyle TurkNet gibi 1000MBPS'yi aynı fiyata veren başka ISS'de var mı bilmiyor. En son ihtimal 100'lük paket ancak 1000'i görünce aşağısını gözüm görmez oldu başka.
100'ü alın hocam. Altyapı gelince geçersiniz. 100'ü küçük görmeyin, ben kullanıyorum hızlı gayet.
Öneriyorum hocam, tek tük kesilmeler oluyor. Yani yılda 2-3 defa maksimum. Müşteri hizmetleri numarası yok ama TurkNet'in sitesinde talep açınca cevap veriyorlar. Oyunlar da pingim 0-10 arası oluyor.TurkNet'i önerir misiniz hocam. Ne kadar övgü varsa fazlasıyla şikayet de var.
TurkNet'ten Comnet'e geçtim. 2 haftadır kullanıyorum ve fark göremedim. Altyapı Türk Telekom olduğu için her şey aynı gibi.
TurkNet aylık 179 TL.
Comnet ise;
Aylık 139 TL.
3 aylık peşin ödemede aylık 129.
6 aylık peşin ödemede aylık 125.
12 aylık peşin ödemede aylık 109 TL.
Fiyatlar TurkNet'e göre uygun.
Ek olarak tahminimce ocak şubat ayları gibi tekrar zam gelecek TurkNet 250'den aşağı olmaz.
Comnet ile peşin ödeme yapılırsa fiyat artsa bile etki etmeyecek. Ben 3 aylık denemek için almıştım, 12 ay daha uzatacağım. 15 ay aynı fiyattan devam.![]()
Merhaba,Hocam Comnet'i ilk defa sizden duydum ve altyapı testi yaptım 1000MBPS olarak gösteriyor ancak o paketinde fiyatları gerçekten göz alıcı 369₺. Eğer gerçekten o övdüğünüz kadar var ise paraya kıyabilirim biraz daha anlatmanızı rica ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.