Her türden oyun önerisi

Metro serisi , witcher 1 ve 2 (Türkçe altyazılı ikiside) , rdr2 , gtaV , massefect 1,2,3 (massefect Andromeda da oynanabilir) Crysis serisi, farcry 3 özelikle 3 u oynamalisin
Metro serisi , witcher 1 ve 2 (Türkçe altyazılı ikiside) , rdr2 , gtaV , massefect 1,2,3 (massefect Andromeda da oynanabilir) Crysis serisi, farcry 3 özelikle 3 u oynamalisin
Daha fazla sayabilirim ama öncelik bunlar olmalı bence
 
Star wars jedi fallen order: Star wars evrenini o kafaları sevmeyen filmlerini dahi izlememiş bana ortamı aşırı sevdirdi ayrıca tomb raider vari tırmanma dinamiklerini sevmesem de bu oyunda o sevmeme özelliğimi aştım.

Red Dead Redemption 2: Rockstar oyunlarını severim GTA5'in suyunu çıkardıktan sonra yine aynı minvalde "iyi" açık dünyası "biraz" fazla gerçekçi oyun yapısı olsa da kesinlikle zevk veriyor.


Not: Satışa çıktıkları para birimindeki rakamsal değerleri yüksek olmasa da 2 oyunda ülkemizin olağan şartlarına göre pahalı oyunlar. Keşke ülkemize de "birim" bakımından eş değerde çıksalarda herkes rahat rahat oyunlarını oynasa. (Yurt dışı vpn dahil bir engel yolu bulunsa sadece o ülke içi erişim sağlanabilecek aşamaya gelinse efsane olur da zaten her halükarda satılan oyunlar olduğu için bu tip şeylere girmiyolar ne yazık.)
 
Xcom serisini şiddetle tavsiye ederim 👽. İlk oyununu bitirip çok sevmiştim, yeni bilgisayarım geldi yakında 2. oyununu tadıcam🥳
 
@GerginGörünüşlüAdam Assasin's Creed serisinden Revelations, Black Flag ve Unity sahibiyim fakat hiç birini oynamadım. aslında diğer oyunları alıp seriyi bitirme düşüncesi aklımdaydı, teşekkürler. :)

@utkuakaevren Evet dediklerinize katılıyorum, oyunun videolarından gördüğüm kadarıyla baya kaliteli, güzel bir oyun fakat benim canımı sıkacakmış gibi bir hissiyat oluştu çünkü oynadığım bir çok oyundan çok sıkıldım artık oynamıyorum.

@Motionless IN White COD hoşuma gitmiyor ama son çıkan oyunu hakkında güzel şeyler diyorlar. Battlefield 1 oynadım ama bir zaman sonra sıkıldım. Forza horizon 4 oynuyorum efsane oyun. :D diğer tavsiyelerin için teşekkürler, bir bakacağım. :)
Evet ilk başlarda biraz ağır ilerliyor oyun sıkma olasılığı var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı