Her Zaman Güzel Bir Sistemim Olsun İstemişimdir

Böyle İntel i7 işlemci falan filan olacak her oyunu istediğin gibi oynayacaksın.
Şimdi hocam iş i7 olunca bitmiyor bunun ekran kartı falan da olacak oyun için ama eldekine de şükür etmek lazım. Mesela ben 4 yıldır aynı laptopu kullanıyorum ama YouTube'dan Technopat'ı izlemeden önce donanım ve FPS gibi konular hakkında hiçbir bilgiye sahip değildim. Hatta zamanında GTA 4 oynarken 20 FPS'e mutlu olmuşluğum da vardır ki gayet yeterli geliyordu bana. Şimdi ise GTA 5'i 60 FPS oynayabilmek için ayarları kurcalıyorum her oyunu açtığımda. Sana tavsiyem eğer sistemin çok kötü değilse onun değerini bilmen olacaktır şayet hayatta her istediğimiz olmuyor. (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2017-02-02-18-50-42-1.png

Instagram 8gaming'den alıntıdır.

Böyle İntel i7 işlemci falan filan olacak her oyunu istediğin gibi oynayacaksın.
Anlatsana biraz neden sadece İ7 veya neden Ryzen değil. Ben anlamıyorum bu insanları i7 olsun 1080ti olsun herşeyin iyisinden olsun. Arkadaşım biz de istiyoruz. Azla yetinmeyi öğrenemedik gitti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı