Herhangi bir download manager kurmak mantıklı mı?

MC_Yıkık

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Internet Download Manager veya Free Download Manager gibi indirme gerekli mi yoksa tarayıcı üzerinden mi indirmek gerekli (video indirmek için değil) (genel indirmeler).

Merhaba Internet Download Manager veya Free Download Manager gibi indirme gerekli mi yoksa tarayıcı üzerinden mi indirmek gerekli (video indirmek için değil) (genel indirmeler).
Ben IDM kullanıyorum çünkü hangi tarayıcıdan indirirsem indireyim sürekli "internet hatası" deyip indirmeyi baştan başlatıyor sebepsizce.

İndirdiğiniz sitenin sunucularına bağlı. Google drive'dan falan daha çok indirme yapıyorsanız gerek yok zaten hızlı indiriyor. Ama genel olarak Turbobit, upload gibi sitelerden indirme yapıyorsanız kurabilirsiniz.

O programlar seri indirmeler için kullanılıyor genelde. Bir de dosya paylaşım (turbobit vb.) siteleri için iyiler.
Ben uzun zamandır hiç ihtiyaç duymadım açıkçası. Tarayıcı ile indiriyorum her şeyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı