- Makaleler
- 1
İdm kullanmıyorum artık. Ama sorunsuz çalışıyordu en son.Hala kullanıyor musun? bir sorun çıkmadı umarım.
İdm kullanmıyorum artık. Ama sorunsuz çalışıyordu en son.Hala kullanıyor musun? bir sorun çıkmadı umarım.
ne kullanıyorsunuz hocam? trial resetten gına geldi sırf bildirim yollayıp duruyor.İdm kullanmıyorum artık. Ama sorunsuz çalışıyordu en son.
Kullanıcı sayısını denetim masasından kontrpl edebilir misin rica etsem? bu trail reset sanırım hep yeni kullanıcı oluşturuyormuş. (Eğer değilse) yaptığı işlem nedir tam olarak? githubtaki uyhulamasında virüstotal onlarca virüs gösteriyor.ne kullanıyorsunuz hocam? trial resetten gına geldi sırf bildirim yollayıp duruyor.
Herhangi bir kullanıcı yok hocam benim dışımda, o konuda rahat olabilirsiniz.Kullanıcı sayısını denetim masasından kontrpl edebilir misin rica etsem? bu trail reset sanırım hep yeni kullanıcı oluşturuyormuş. (Eğer değilse) yaptığı işlem nedir tam olarak? githubtaki uyhulamasında virüstotal onlarca virüs gösteriyor.
Hocam konuyu hortlatıyorum ama, satın almak mantıklı ancak imkân oluncaHala 70TL olsa bende alırdım şimdi. Neyse ben Regedit dosyası ile sürekli deneme sürümünü sıfırlayıp kullanıyorum![]()
Kayıt defterini fixlediler. Bir süre sonra sıfırlanıyordu otomatik. Yani imkan olunca satın almak mantıklı tabii ki de.Hocam konuyu hortlatıyorum ama, satın almak mantıklı ancak imkân oluncaregedit dosyasıyla kullanılabildiği bilgisine bende azönce ulaştım lakin, siz araştırdınızmı? Tecrübe de etmişsiniz, size göre bi tehlikesi varmıdır. Kayıt defterinden virüs bulaşacak değil lakin girdileri riskli olabilir mi. Daha önce girdileri bişey yükleten kayıt bulan birine rastladım bu konu hakkında araştırma yaparken.Güvenilirliğinden emin olsam yüklerim. Çünkü artık temiz bir pc kullanıyorum oyunlarımı üvretli almıştım ve bu sistem temiz ve güvenli kalsın istiyorum, regedit işi için sen ne diyorsun hocam?
Zamanında alamadık... Zamanında alamadıkAbi konuyu kim hortlattı ya
Yeni konu sandım dedim 70 lira için bu kadar tribe girmeye gerek yok nasık 70 lira hemen almalıyım falan neyse konu 2015 çıkışıymış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.