Internet Download Manager (IDM) ücretlendirme (sınırsız)

ne kullanıyorsunuz hocam? trial resetten gına geldi sırf bildirim yollayıp duruyor.
Kullanıcı sayısını denetim masasından kontrpl edebilir misin rica etsem? bu trail reset sanırım hep yeni kullanıcı oluşturuyormuş. (Eğer değilse) yaptığı işlem nedir tam olarak? githubtaki uyhulamasında virüstotal onlarca virüs gösteriyor.

Kullanıcı sayısını denetim masasından kontrpl edebilir misin rica etsem? bu trail reset sanırım hep yeni kullanıcı oluşturuyormuş. (Eğer değilse) yaptığı işlem nedir tam olarak? githubtaki uyhulamasında virüstotal onlarca virüs gösteriyor.
Herhangi bir kullanıcı yok hocam benim dışımda, o konuda rahat olabilirsiniz.

9 yıl geçmiş ben hala kullanıyorum. Sıfır sorun. Tüm güncellemeler geliyor. Hatta 9 yıl içinde 4. bilgisayarımı aldım. Eski bilgisayarımdaki IDM'i kaldırdıktan sonra, yeni bilgisayarlarıma yükledim. Maildeki seri numarasını girdim. Sürekli cracktı, trial resetlemeydi uğraşmaya gerek yokmuş. Şu anda ömürboyu lisan diye ayrı şekilde satılıyor sitesinde 790TL. Enflasyonu da göz önüne alacak olursak hiç pahalanmamış denebilir.

Hala 70TL olsa bende alırdım şimdi. Neyse ben Regedit dosyası ile sürekli deneme sürümünü sıfırlayıp kullanıyorum :D
Hocam konuyu hortlatıyorum ama, satın almak mantıklı ancak imkân olunca :) regedit dosyasıyla kullanılabildiği bilgisine bende azönce ulaştım lakin, siz araştırdınızmı? Tecrübe de etmişsiniz, size göre bi tehlikesi varmıdır. Kayıt defterinden virüs bulaşacak değil lakin girdileri riskli olabilir mi. Daha önce girdileri bişey yükleten kayıt bulan birine rastladım bu konu hakkında araştırma yaparken.Güvenilirliğinden emin olsam yüklerim. Çünkü artık temiz bir pc kullanıyorum oyunlarımı üvretli almıştım ve bu sistem temiz ve güvenli kalsın istiyorum, regedit işi için sen ne diyorsun hocam?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama, satın almak mantıklı ancak imkân olunca :) regedit dosyasıyla kullanılabildiği bilgisine bende azönce ulaştım lakin, siz araştırdınızmı? Tecrübe de etmişsiniz, size göre bi tehlikesi varmıdır. Kayıt defterinden virüs bulaşacak değil lakin girdileri riskli olabilir mi. Daha önce girdileri bişey yükleten kayıt bulan birine rastladım bu konu hakkında araştırma yaparken.Güvenilirliğinden emin olsam yüklerim. Çünkü artık temiz bir pc kullanıyorum oyunlarımı üvretli almıştım ve bu sistem temiz ve güvenli kalsın istiyorum, regedit işi için sen ne diyorsun hocam?
Kayıt defterini fixlediler. Bir süre sonra sıfırlanıyordu otomatik. Yani imkan olunca satın almak mantıklı tabii ki de.

Eh zamanında 70 lira şimdinin 800ünden farklı değildi yani daha ucuz değildi 😄 fixlemislerse son çare almak. Zaten son değil ilk çare ama imkân varken. Böyle sınırsız üyelik alinabilen hizmetler iyi oluyor bu arda konuyu hortlatan da benim, teşekkürler 😄✌🏼 konudan bağımsız geçen eski paralar üzerine konuştuk baktık seksenlerde simdinin beş kuruşu bile büyük para, hatta ikibin yılında asgari 80 tl küsür civarıydı yanlış hatirlamiyosam. Yrtmislerde bu fiyat nerdeyse binde biri kadar az. Şimdinin 0.8 kuruşunu düşünün bir ayda alıyorlardı 😀 ama altı sifir ekleyince o 800.000 şeklinde okunuyordu. Nakit yüz bin lira da vardı bes lirada vardı on "milyon" lira da vardı. Ama tabi o milyonlu paralar 70 basım paralarin ilk serilerinde değil artık 90lı yıllara gelinip ekonomi çok değiştiğinde kullaniliyordu yoksa yrtmislerde on milyon ne demek kaç tane ev alınırdı ona. 90larda kabaca asgari desek, 2008lerde falan sigara parası tabi on milyondan altı sıfırı görmezsek simdinin on lirasiyla denk.

Halihazırda araştırdığım taze konunun üstüne eskinin 70 lirasını duyunca bu sohbeti paylaşayım dedim, bununla beraber işin matematiği sıkıcı, meraklısı olan ayriyeyen arastirabilir 😁

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı