Herhangi bir oyuna Google çeviri ile Türkçe yapmak mümkün mü?

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba. Türkçe yama bulamadığım oyunlara kendim Google çeviri ile nasıl bir yama yapabilirim? Bu konu hakkında rehber tarzı bir video bulamadım. MK11 için yapmak istiyorum oyunda çok fazla konuşma yok zaten ama oyun içinde bir fikrim olmuş olur en azından.

Merhaba. Türkçe yama bulamadığım oyunlara kendim Google çeviri ile nasıl bir yama yapabilirim? Bu konu hakkında rehber tarzı bir video bulamadım. MK11 için yapmak istiyorum oyunda çok fazla konuşma yok zaten ama oyun içinde bir fikrim olmuş olur en azından.
1. İngilizce diline hakim değilsen, hiç bulaşma Google çeviri ile çeviri yapmaya... Çünkü bazı kelimelerin anlamları farklı olabiliyor. Anlamsız cümleler karşına çok çıkacaktır.
2-MK11 Türkiye'de ilk çeviren bizim grubumuzdu. Yaması sadece steam versiyonunda çalışıyordu. YouTuber vatandaşın birisi, bizden yamayı alıp, ben yaptım diye yayınladı. Sonrasında oyuna güncellemeler geldi. Yama halen o eski sürümde çalışmaktadır.
Bu insanlara iyilik yaramıyor. En güzeli, çevirebildikleri oyunları çevirsinler.
3-Oyun çevirmek için herhangi bir rehber bulamazsın. Çünkü her oyunun yapımcısı, farklı oyun motorları kullanır. Kimisi kendi yaptığı özel oyun motorunu, kimisi Unity oyun motoru, kimisi Unreal Engine 4 yada son çıkan 5'i... Her oyunun, oyun motoruna göre dil dosyası farklı yerdedir. Ona göre de program bulmak gerekir. Bu da ayrı bir handikaptır...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı