Herhangi bir oyunda işlemci 100 derece oluyor

tfx999

Femtopat
Ekran kartım RX 570 8 GB 70 72 derece oluyor, normal diye biliyorum fakat işlemcim boşta 60 65'te çalışıyor oyuna girdiğimde 100 dereceyi gördüm. Ne gibi bir sıkıntı olmuştur nasıl çözebilirim?

Havalar ısındı tabi :) Bakımlarını en son ne zaman yaptınız? Macun yenileme işlemi yapabilirsiniz isterseniz. Bakımları yeni yapıldı ise fanın iyi oturup oturmadığını kontrol etmekte fayda var.

Termal macun sürüldü mü?
Sürmedim bir süredir hocam
Temal macunu yenile ve fanın yeterli çalıştığından emin ol.
Stok fan normal çalışıyor bir sıkıntısı yok macun yenilemedim onu yenilemeyi düşünüyorum bugün
Havalar ısındı tabi :) Bakımlarını en son ne zaman yaptınız? Macun yenileme işlemi yapabilirsiniz isterseniz. Bakımları yeni yapıldı ise fanın iyi oturup oturmadığını kontrol etmekte fayda var.
1 yıla yakın olucak kasanın içini dahi açmadım macun yenileme işlemini yapıcam fanlarda bir sıkıntı yok ama yinede kontrol edicem teşekkürler.

Sürmedim bir süredir hocam

Stok fan normal çalışıyor bir sıkıntısı yok macun yenilemedim onu yenilemeyi düşünüyorum bugün

1 yıla yakın olucak kasanın içini dahi açmadım macun yenileme işlemini yapıcam fanlarda bir sıkıntı yok ama yinede kontrol edicem teşekkürler.
Kasayı, fanları temizleyip macunu yenileyin hocam.

Kaspersky ile tarama yapın, bişey çıkmaz ise sanırım macunun değişim zamanı gelmiş olabilir. Macun değiştirirken, kasada toz varsa ve alabilirseniz de alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı